Denne helgen leser jeg Violetta av Isabel Allende, bok har en pandemi i seg så langt og det skal hvis kom en til i løpet av boken. I tillegg mye kvinnehistorie og Sør-amerikansk historie i Chille. Veldig interresant så langt.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

I uken som var kom jeg over noen godbiter fra Adlibris
- Flukten med Norges gull av Asbjørn Jaklin (159NOK) +
- Skrivekunstens hemmeligheter av Niels Christian Geelmuyden (159NOK)
som jeg gleder meg til å motta

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med noen godibiter, håper du får ne god helg .)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Heia!
Eg har endeleg fått sett meg ned i lesestolen, med Og bakom synger skogene.
Det er jammen ei bok som er verdt å bruke tid på- ikkje minst språkleg. Ganske mange gongar har eg sitert- eller lest- avsnitt for gemalen her.
Har lest godt og vel halvparten av romanen, og om eg er like fornøgd med siste delen, så vurderer eg å kjøpe boka- til ei overfylt bokhylle!

Ei god helg vidare, både til deg og til dei andre brukarane her!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Herlig å sette seg ned i god stolen og den boken er god. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag har jeg vært på biblioteket to ganger, først for å hente en bok av Cesar Aira:»En episode i en omreisende malers liv» og da jeg var der oppdaget jeg at Hilde Hagerup skulle snakke om boka hun har skrevet om sin far men det startet ikke før halvannen time senere så jeg gikk hjem og så tilbake igjen. Det var verdt det, hun snakket levende om sin far.
Boka jeg leser er «Olive Kitteridge» av Elizabeth Strout. Mange her på bokelskere har vært veldig begeistret men jeg er ikke helt frelst halvveis ut i boka. En sterk firer?
Kos dere i bøkenes verden kjære bokelskere :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy å både låne bok og få med seg bokprat. En sterk fire hørtes bra ut. Håper du koser deg masse i helgen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I helgen skal jeg lese Grundläggande genetik – en roman om blåögdhet och halva sanningar av den svenske forfatteren Mikael Fant, som han fikk Stora Läsarpriset i kategorien Årets debutant for i 2008. Han har utgitt to romaner, og det er mitt første møte med denne forfatteren, så det blir spennende.

På øret skal jeg begynne på Beasts of a Little Land av Juhea Kim. Handlingen er lagt til Korea, og historien starter i 1917 og strekker seg over et halvt århundre. Kim er født i Korea, og flyttet til USA som niåring. Et nytt forfatterbekjentskap dette også.

Ellers fortsetter jeg italienskprosjektet med L'arte della gioia / Gledens kunst av Goliarda Sapienza.

Riktig god helg, alle sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennede bok du skriver om øverst. Korea hørtes spennende ut. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser du skal i gang med Isabel Allende sitt siste verk. Den kanskje beste boka jeg noensinne har lest, er Åndenes Hus av nettopp Allende. Har vært på nippet til å lese mer, men har egentlig ingen god forklaring på hvorfor det ikke har blitt sånn.

Boka Syng med dem som svømmer, er unnagjort. Kvaliteten på denne av Lars Mytting er noe av det aller beste innen "moderne " norsk litteratur - ferdig snakka, som det heter. Historien - med flere historier i seg - er utrolig godt fortalt. Språket og plottet... Superimponert! Der landa terningen på 6, og som favorittbok!

Ny bok etterpå, Vinter i Maine av Gerard Donovan fra 2011. En slags moderne westernroman med savn og kjærlighet, og hva det kan gjøre med et menneske. Dette er en poetisk skrevet bok, kanskje inspirert av Shakespeare som blir et tema underveis. En soleklar 5er!

Mai er en måned med flere brudd i ukedagene. Kos dere når hviledagene kommer - og ellers :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

«Syng med dem som svømmer» var en artig tittel! Og i såfall en ny tittel for Mytting sin bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dagens gapskratt :-) Svøm med de som drukner, derimot, er nok mer gjenkjennelig :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er mer gjenkjennelig ja! Måtte le her og ja! Lurer på hva en bok med det navnet ville inneholdt?! Hahaha.. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja den er en av de nyere av hennes verk. Åndens hus har også lest og tok lang tid å komme inn i boken husker jeg. Mytting er en dyktig skribent. Spennende. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Heidi BLailaingar hJohn LarsenOddvarGReidun Anette AugustinHanne Kvernmo RyeBerit B LieEllen E. MartolEgil StangelandAnne Lise JohannessenJarmo LarsenReadninggirl20Tone HTorSynnøve H HoelPilarisKjerstiritaolineMarianne  SkageSverreSilje HvalstadNinaCarine OlsrødEirik RøkkumGroEivind  VaksvikLeseaaseJan Erik OlsenkriraMonaBLKjell PHilde H HelsethHarald KBerit RsveinChristinaAnniken RøilMorten JensenMaikenIngeborg G