Noen som har lest denne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ja, men det begynner å bli ei stund siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker du om den er bra? Jeg er veldig glad i Jane Eyre, ikke særlig begeistret for Stormfulle høyder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker heller ikke Storfulle høyder, men synes å huske at Agnes Grey er en søt liten bok. Kanskje ikke så minneverdig, men bra var den. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at den ikke er så minneverdig. Jeg husker at Jane Eyre hadde en karakteristisk personlighet man kan relatere seg til og bli kjent med. For meg blir Agnes Grey altfor upersonlig. Hun blir fremstilt så altfor perfekt og dydig at det blir vanskelig å sympatisere med og føle seg knyttet til henne. Hun ble liksom aldri levende for meg.

Men tror Agnes Grey er mye lettere å lese enn mange av Brontë søstrenes andre bøker. Mye moral, men den er ikke så utrøstelig og dyster, men en fin liten bok å kose seg med en gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EckhoffHarald KAnjaHeidiAnne-Stine Ruud HusevågIngeborgElisabeth SveeKaren RamsvikToveingar hBeathe SolbergStian DalbergJulie StensethAtmanHildeTheaKarin BergAndreas BokleserTone Maria JonassenBenedikteThereseAud- HelenEmilie GeistHarald AndersenNils PharoRufsetufsaEivind  VaksvikIdaSimen "Boktimmy" IngemundsenMargrete Dyvik CardonaHelena ETone SundlandLailaLeseberta_23LeselenaAnniken BjørnesVannflaskeandrea skogtrø egganHilde H  HelsethLillevi