Dårlig fremstilt og enkelt språk. Ingen pustepauser mellom de grusomme historiene. Forfatteren peser fra den ene hendelsen til den andre. Boka er til å gråte fordi det er grusomme hendelser den beskriver. Den er sikkert desverre virkelighetsnær, men for meg mangler forfatteren dybde og jeg skulle ønsket meg litt flere skildringer av menneskene og landets historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

" Ingen pustepauser mellom de grusomme historiene. Forfatteren peser fra den ene hendelsen til den andre."

Det er kanskje fordi det er slik livet er...?

Jeg synes det er en av de beste bøkene jeg har lest, en svært god framstilling og et svært godt språk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med Cathrine. Boka er fantastisk. Og ja en kan ikke alltid vente pustepauser, kanskje det bare er slik han skriver. Det var forferdelig det han skrev, men full av lidenskap, kjærlighet og den var bare flott. Han sparte det beste kortet til sist, noe jeg mener eller føler er ett kjennetegn hos Husseinis bøker. Men den leverte bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det var ei bra bok. Den gjorde intrykk på meg. Men desverre litt "hollywood-action" på slutten som drog intrykket ned. Men eg fekk mykje ut av den. Betre enn "Tusen strålende soler".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag