Jeg er ca halvveis i Ragnarok, siste bok i Tyr-trilogien til Bjørn Andreas Bull-Hansen. Dette er en serie med handling om gudene i Åsa-troen. Den kan vel kategoriseres som en fantasy/dystopisk serie.

Etter den har jeg tenkt å begynne på Disippelen. Sjanger er krim, så dette blir årets påskekrim for meg. Det loves en litt annerledes leseopplevelse, så jeg er spent! Ekstra spennende er det også at jeg skal anmelde denne i div sos.medier for forfatterne/forlaget.

God påske til dere alle! 🐣🌷

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er Ragnarok bra etter din oppfatning? Er serien god like gjennom eller har kvalitet forandret seg?Spennende med krim som du skal anmelde den. Håper du får en god påske og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns den holder seg bra! Man blir veldig interessert i å vite hvordan det går med hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi