Påskeferien har for min del vært en god stund i gang for min del. Det har blitt lest fire krim bøker, den første var min sønn av Arne Svingen som fikk terningkast fem av meg. Jeg synes denne boken var lett å leve seg inn, godt skrevet og spennende rett og slett. Datter savnet av Harlan Coben, som jeg ikke likte sånn kjempe godt, men middels godt slik ble også med de to siste også som var Lucy Lambs hemmelighet av Lisa Jewell og tro meg når jeg lyver av Ellen Simensen. De var ikke de dårligste, men sånn middels på tre vil jeg si. Ellers har jeg faktisk lest en fantasi bok av Robert Jordan den første før hele time wheel serien som heter New Spring the novel. Jeg likte den veldig godt og fikk lyst til å lese første bok i time wheel serien.

Hva har dere lest i påskehelgen eller planer om å lese i fridagene?

Ønsker alle en fin påske og god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg er ca halvveis i Ragnarok, siste bok i Tyr-trilogien til Bjørn Andreas Bull-Hansen. Dette er en serie med handling om gudene i Åsa-troen. Den kan vel kategoriseres som en fantasy/dystopisk serie.

Etter den har jeg tenkt å begynne på Disippelen. Sjanger er krim, så dette blir årets påskekrim for meg. Det loves en litt annerledes leseopplevelse, så jeg er spent! Ekstra spennende er det også at jeg skal anmelde denne i div sos.medier for forfatterne/forlaget.

God påske til dere alle! 🐣🌷

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er Ragnarok bra etter din oppfatning? Er serien god like gjennom eller har kvalitet forandret seg?Spennende med krim som du skal anmelde den. Håper du får en god påske og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns den holder seg bra! Man blir veldig interessert i å vite hvordan det går med hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"2070, alt du lurer på om klimakrisen, og hvordan v kan komme oss forbi den" av Bjørn H. Samset har jeg endelig fått litt fart på og håper å komme i mål før påska er over, plutselig. Jeg har også "Lille stjerne" av John Ajvide Lindqvist og "Stalins kyr" av Sofi Oksanen på nattbordet men det er 2070 jeg drar med meg rundt. Skulle gjerne lest hele dagen, men må være sosial og holde meg i gang fysisk. Etter frokost leser jeg noen timer, det er den beste tiden. Jeg ser, igjen, at det finnes utallige bøker som jeg vil lese, men tiden strekker ikke til. Jeg gir ikke opp. God påske til alle sammen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt at noen kommer med bøker hvordan vi kan hjelpe til med klimakrisen, håper virkelig vi finner en løsning på det vi mennesker. Godt å være sosial og fysisk aktivitet. Håper du får en god påske :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har omsider manna meg opp til å lese ferdig Skyggedanseren av Sara Omar. Ei skrekkelig historie som eg har lese ein gong før- men sidan den skal diskuterast i lesesirkel måtte eg lese den igjen. Har brukt lang tid sidan den gjorde så vondt at eg måtte legge den bort nokre perioder.

No har eg leita fram ei «vanleg» krim bok som så mange andre i påska: Skjebnesteinen av Svein Peter Næss. Håper å få ei bra stund saman med den.
Har elles ein haug med gode, ulesne bøker som ventar på meg i bokhylla.
Håper leselysta mi kjem tilbake!

Ei god påske vidare til dokke alle! 🐣

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg har lest dødevaskeren og den var var veldig traumatiserende på mange måter. Men det er viktig litteratur Omar skriver, vi må snakke om disse her tingene i litteratur og debatter om det som foregår i ulike trossamfunn som undertrykker menneskerettigheter.

Håper du får en god påske og håper også leselysten kommer tilbake:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Blir litt krim på meg i påsken også. Regner med å lese ut The Lady in the Lake av Raymond Chandler i dag, og så står Er det slik menneskene lever av Hervé Le Corre for tur. Den er, ifølge forlaget, «En fransk noir, på høyde med de aller beste amerikanske i sjangeren».

Men ikke bare krim. Skal begynne på lydboka little scratch av Rebecca Watson. Forfatteren er et nytt bekjentskap og et jeg er utrolig spent på. Har sett at romanen stilmessig er blitt
sammenlignet med Grief Is the Thing with Feathers og ikke minst Ducks, Newburyport, som jeg både har lest og hørt og ga terningkast 6.

Leser også videre i Antonio Tabucchis Sostiene Pereira / Ifølge Pereira, og blir nok ferdig med den i løpet av påsken.

God påske, alle sammen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjekt med litt krim i påsken, føler nesten er tradisjon for de som liker å lese krim da. Gøy med varierende litteratur for ulike land, lurer på om der er veldig ulik den tradisjonelle krim litteratur eller har den noen likheter med dagens krim fra Norge eller de skandinaviske krimen? Kjekt med ny forfatterbekjennskap.

Håper du får en god påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanskelig å si noe om hvorvidt den er annerledes enn tradisjonell eller skandinavisk krim før jeg har lest boka. Begynner på den nå i kveld :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalin