Påsken er her, været stråler nå for øyeblikket, men kaldt er det. Jeg skal ha tre ukers ferie, så det gleder jeg meg veldig til.

Jeg skal lese en hel del nå i påsken. men i dag leser jeg Daisy Jones & Six av Talyor Jekins Reid.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Strålende vær her også!
Denne helgen leser jeg den argentinske forfatteren Claudia Piñeiro og hennes Elena Knows som er kortlistet til årets internasjonale Bookerpris.

På øret har jeg Young Mungo, den nye romanen til Douglas Stuart som ble tildelt Bookerprisen 2020 for Shuggie Bain.

Og i italienskoppfriskningsprosjektet er jeg godt i gang med Sei passeggiate nei boschi narrativi / Seks turer i fortellingenes skoger av Umberto Eco, en forelesningsserie han holdt på Harvard University i USA i 1993, og der temaet er leserens rolle i litterære tekster og tolkningen som en vesentlig del av verket.

Ønsker alle en god påske og deg en fin ferie, Readninggirl!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så fint med strålende vær, her har både vært hagel, snø, regn og sol samtidig, ganske typisk april vær synes nå jeg. Spennende med argentinske forfatter. Lydbok er fin avveksling. Spennende med Eco, han har mye gode tekster.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Før de ni verdener styrter, andre bok i Tyr-trilogien til Bjørn Andreas Bull-Hansen. Jeg har sansen for både historiske romaner og fantasy. Denne er litt begge deler! Skulle jeg rekke å begynne på en til, så står Disippelen for tur. Det er en helt ny bok som jeg har fått tilsendt av forfatterne for å lese og skrive anmeldelse på etterpå.

God hælj!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kult, jeg er ikke så god på fantasy sjanger selv. Men det hørtes forlokkende ut det du skriver om. Kult at du skal lese en helt ny bok, lykke til med anmeldelse og god fornøyelse :) Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tradisjonen tro, har jeg akkurat lest ut en bok når tråden om hva man leser i helgen kommer :) Boka jeg leste sist, var Menneske uten hund, av Håkan Nesser. En bra krim, som ikke bare var en krim, men også en slags roman. Godt språk, med humoristisk snert.

Litt usikker på hva som er neste bok ut. Lurer på om jeg skal prøve å få lest ut de to bøkene jeg har holdt på med noen uker aller først: Jente, Kvinne, Annet og den italienske boka Novecento. Vi får se. Mulig jeg prøver meg på Markens grøde, av Hamsun igjen. Boka er virkelig en klassiker, og ble nylig kåret til Beste bok siste 125 år her på Bokelskere. Mannen min har akkurat lest den, så da har jeg en å prate med boka om i ferien.

God påskeferie, Readinggirl20 :) Jeg befinner meg et sted med 20 varmegrader og sol, så dagene går helt greit så langt i ferien. Riktig god helg til alle bokelskere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så gøy å lese ut en bok i helgens start. Kjekt med en god krim bok. Hm markens grøde har fått mye gode tilbakemeldinger. Herlig med 20 varmegrader, det ville jeg også likt godt nå. Jeg leste ferdig en bok nå tidlig om morgen som jeg begynte på i går kveld også. Det var en kort krim roman av Arne Svingen min sønn, den likte jeg veldig godt. Lettlest, morsom og alvorlig samtidig. God feire og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sol og nordavind, solbriller og vindtett jakke! Variabelt med lesing de siste ukene. Mye å gjøre, blant annet en fotballcup med 33 lag og 87 kamper på to døgn. Puhhh!

Har dog rukket å lese ferdig to bøker som jeg har brukt lang tid på. Og nå har jeg rusjet gjennom nok ei god bok, Skitne Hemmeligheter av Hege Arstad. Boka handler om en journalist med overgrepsfortid og en pågående sak om det samme. Et kort-kort resymè, riktig nok, men jeg gir boka en klar femmer. Ny bok blir Den Grønne Øya av Gert Nygårdshaug. Lenge siden jeg har lest noe annet enn norsk nå, og det er jeg veldig fornøyd med.

Kos dere med eller uten bok i helga :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Av og til er det fint å kunne bruke lengre tid på en bok, å fordøye selve innholdet i boken siden dette hørtes ut som en sterk bok. Håper den grønne øya er bra. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken