Dette var for meg en helt ukjent forfatter og boka kjøpte jeg for under en femtilapp på Nota Bene. Jeg klarte ikke å legge boka fra meg, - ikke bare på grunn av intrigene (dette er en krimbok), men også fordi persongalleriet og beskrivelsene av disse var så utrolig bra. Joda, heltinnen Sarah er nok en typisk krimheltinne, - men historien er skrevet så intenst og troverdig så man kan ikke unngå å bli grepet. Anbefales til alle som liker spenningsbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kjøpte denne for 25,- på Notabene. En sånn "kjekt å ha" bok tenkte jeg. Men den var både velskreven og spennende, bar nesten ikke preg av å være oversatt. Leser gjerne denne boka en gang til! Synes også at tittelen på boka stemte meget bra med historien. Dette er forøvrig bok nummer 2 av denne forfatteren. Kjekt om jeg kunne finne nummer 1 boka på Notabene til samme hyggelige pris :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h