Enda en helg i starten av året. Jeg har allerede fått lest noe bøker i år og er ganske fornøyd med antall og kvalitet av det jeg har lest. Jeg har lest denne uken Mitt oppdiktede land av Isabel Allende en slags biografi. Den vil jeg anbefale av på det varmeste. Den er morsom, klok, litt overdreven til tider, men også veldig feministisk og interresant. Jeg ga den terningkast fem, jeg lo flere ganger høyt av flere ting hun skriver.

Jeg leser nå ved frokostbordet av Defene Suman. Jeg liker den så langt, har 210 sider igjen. Så denne helgen blir nok å lese ut den og begynne på noe nytt eventuelt.

Hva leser dere denne helgen?

Håper alle har en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Denne helgen leser jeg Stefan Ahnhem,Siste Spiker. Har akkurat kommet i gang, her er det mye spenning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den skal jeg snart starte på også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gøy med spenning, håper du får en fin start på uken :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne hælja leser jeg i to ganske ulike bøker. Jeg leser Murakami sin Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping. Murakami er en favorittforfatter. Tror jeg snart har lest alt som
er utgitt på norsk. Selv om dette er sakprosa, så er det en god bok og man «hører» Murakami sln stemme sjøl om han vanligvis skriver helt andre ting. Har igjen ca 70 sider, så denne blir jeg nok ferdig med i hælja.
Den andre boka begynte jeg på i dag, og det er fantasy/science-fiction-boka Dune av Frank Herbert. Jeg leser den på engelsk. Den er kommet i en ny filmatisering nå, men jeg har veldig lyst å lese boka før jeg ser filmen.

God lesehælj til dere alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med å lese noe av sin favoritter da. Murakami har jeg fortsatt til gode å lese noe av. Har du noen favoritter du kan anbefale?

Dune boken har jeg hørt mye forskjellig om :)

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du ikke har lest noe av Murakami, så må jeg si du har mye å glede deg til! Fortellingene er litt sprø, men utrolig bra. Jeg begynte sjøl med Kafka på stranden, og vil anbefale den videre som første bok å lese av han. Mange leser de på engelsk av en eller annen grunn. Jeg har kun lest de på norsk. Det ble sagt for noen år siden at de norske oversettingene var av svært god kvalitet. Så jeg ville gått for norsk tekst! Om du da ikke kan japansk da!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for tips :). Ja nei jeg kan ikke japansk nei, ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig med bøker som gir en en god latter innimellom og som attpåtil er godt skrevet.
Jeg bør nok finne meg noe tilsvarende for den jeg leser nå er tøff. Det er "Krig og terpentin" av Stefan Hertmans. Utrolig godt skrevet om 1.verdenskrig hvor han har omarbeidet sin bestefars dagbøker og nedtegnelser både fra barndommen og i skyttergravene i Belgia.
Har lastet ned/lånt Sara Lidman "Tjärdalen" som er hennes debutroman men tror ikke den egner seg som "buffersone" altså.Skal bort på bibben senere i dag og levere bøker så får se om jeg finner en god lettvekter!
Ha en kjempefin helg, helst uten for mye regn/vind/glatt føre. Helst bare sol!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja absolutt det er viktig med å kunne le litt også. Det hørtes særdeles tøft ut, men samtidig viktig historisk dokumentasjon. Spennende. Håper du får en god helg med sol også :). Her ser ut som regn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det har ikke blitt tid til så mye lesing denne uken, så jeg holder fortsatt på med de samme bøkene som sist helg.

Leser videre i A Naked Singularity av Sergio de la Pava og La coscienza di Zeno / Zenos bekjennelser av Italo Svevo.

Kanskje blir det tid til et essay i Both Flesh and not av David Foster Wallace eller en spøkelseshistorie i High Spirits av Robertson Davies også..

På øret har jeg en ny lydbok, nemlig Fanny og mysteriet i den sørgende skogen av Rune Christiansen, som jeg har lånt på Allbok.

Ønsker alle en god lesehelg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da er jo helgen alltid en gylden mulighet for å lese og høre mer lydbok. Du har en del mengde igjen nok engang, tar av hatten for hvor mye du klare å lese.

Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rart å tenke på at det allerede har gått to uker inn i det nye året.. Jeg leste ferdig den nye boka Flukt av C.F. Tiller, den var tung og komplisert, boka var på 200 sider, men føltes dobbelt så lang. Den anbefales om man liker bøker man må fordøye litt. I helga tenker jeg å prøve meg på en ny forfatter, nemlig Stephen King. Har hørt at De Levende Døde skal være bra. Jeg har jo selvfølgelig hørt om King før, men aldri satt meg ordentlig inn i hans verk, er spent på om jeg liker det. Ha en god helg alle sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Noen bøker er slik hvis de har tungt tema språk osv. Gøy med å prøve ny forfatter. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Berit B LieMarteAnne Lise JohannessenKarin  JensenVibekeStig-Ivar StellanderHarald KAlice NordliIdaBeathe SolbergLeseberta_23Bjørn SturødLilleviMarianne MHelge Thime-IversenGroKarin BergellinoronilleJakob SæthreEileen BørresenSonja M. InnselsetTonesen81Rufsetufsamay britt FagertveitRisRosOgKlagingConnieTone Maria JonassenThomas KihlmanTorill RevheimRandiAIngeborg GNinaRandiDanielLailaBjørg Marit TinholtGladleserEster SIda CharlotteTor Vinter