Jeg har bestemt meg for at i løpet av året skal jeg ha lest den. Har utsatt lesingen i flere år så nå tror jeg tiden snart er moden.

Jeg får tenke på fantastiske Dublin på Guinness og den gamle puben Ha'penny når jeg leser, kanskje James Joyce også har vært der og hatt seg en "pint" med sort øl.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

"Ulysses" ja ! Den ligger på hytta og jeg har begynt på den 2 ganger, men det er flere år siden. Hva er det med den boka (2stk mener jeg å huske) som er så interessant har jeg tenkt, og så har jeg ikke orket å lese mer og lagt den fra meg.

jeg kommer til å følge diskusjonen dere har her vedrørende denne boka. Er spent på hva dere mener når den/de er lest helt ut. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dro til byen og kjøpte bøkene på "Papyrus", hadde bestemt meg for at nå var tiden kommet til å lese de. Har begynt, og det ser sett ikke gale ut, er i modus til litt vriene bøker for tiden.

Rett før las jeg "larmen og vreden" av Faulkner og den var ingen "lettvekter" så jeg er opptimistisk ang. "Ulysses". Kanskje jeg til og med får lyst på eller tar meg en ny tur til Dublin, who knows.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er rart med det. Når en leser bøker der handlingen foregår steder en har vært, får en ofte lyst å reise tilbake. Nå har jeg nettopp lest "Glassblåseren fra Murano" og "Der lyset slipper inn". Begge med handling fra Venezia. Så nå ha jeg lyst og ned dit igjen for fjerde gang. Mange år siden sist. I 1976 tror jeg det var.

Blir spennende og høre hva du mener når du har "pløyd" deg gjennom "Ulysses" :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander