Da er året nesten over igjen og en gjenstår gjerne med mer eller mindre leseopplevelser i år. Jeg har i år hatt mindre tid til å lese pga jobb osv. Men jeg har fått lest over hundre bøker som jeg er godt fornøyd med. Har du fått lest mye eller mindre?

Hvilke leseopplevelse var din beste? Min beste var Synsnerven av Maria Ganiza og En gentleman i Moskva av Amor Towels. Begge hadde sin litterære sjarm og det var utrolig godt skrevne bøker som jeg kan anbefale til mange videre.

Håper alle får en god lesehelg og et godt nyttår. :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Godt nytt år!
Du har fått lest mange bøker i fjor! Jeg endte på 53, noe som er mindre enn i 2020, men mer enn de siste årene. Koronaen har fått på plass tid og lyst til lesing igjen.

Gjenlesingen av Den hemmelige hagen var en av de bedre leseopplevelsene. Det samme var Før plogen din over de dødes knokler. Den imponerte med sin artige skrivemåte, og med historien (og karakterene) som sådan. Det at jeg har vært akkurat i det området boka er fra gjorde opplevelsen enda bedre. Americanah var også en bok jeg likte veldig godt. Det er flere, men jeg kan ikke skrive om alle. De har terningkast 6 på boklista mi :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja jeg har fått lest en del bøker. Skjønner. Ja det hørtes ut som gode leseopplevelser. Ha fortsatt en god lesehelg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt nytt år!
Jeg har fått lest mye fler enn før, hele 93 bøker...ikke forstår jeg hvordan jeg har fått tid til det men mange har vært på rundt 250 sider. Mange gode, særlig er det de japanske bøkene som står mitt hjerte nær.
Jeg har vært hos søsteren min i Malmö hele jula, det har vært ekstra hyggelig for i fjor var jeg der ikke.
Jeg fikk ordnet meg et lånekort på Malmös stadsbibliotek og kan nå låne e-bøker derfra!
Søsteren min holdt på å lese "Presidentens hatt" av Antoine Laurain så den har jeg nå lastet ned og begynt på.
God lesehelg til dere og også et godt leseår!!!!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Wow hele 93 bøker det er ganske mye, og 250 sider er jo noe pr bok vil jeg si. Koselig kjekt med å kunne låne fra et annet sted.

Håper du får en god lesehelg og et godt leseår :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest litt flere bøker i 2021 enn i fjor. Den beste skjønnlitterære boka er Women & Other Animals – Stories fra 1999. Det er debutboka til en av yndlingsforfatterne mine, Bonnie Jo Campbell. Har lest alle romanene og novellesamlingene hennes og håper det snart kommer en ny bok fra henne.

Men vil også trekke fram essaysamlingen A Swim in a Pond in the Rain – In Which Four Russians Give a Master Class on Writing, Reading, and Life av en annen yndlingsforfatter, George Saunders.

Er som vanlig i gang med flere bøker, men nå i nyttårshelgen leser jeg Sonsuzluk – historier av Øivind Hånes fra 1997.

På Kindlen har jeg også Minor Detail av den palestinske forfatteren Adania Shibli. En veldig god, todelt bok der handlingen i første del er lagt til like etter Nakba, da over 700 000 palestinske arabere flyktet eller ble utvist, mens andre del foregår langt senere. Romanen ble nominert til både the National Book Award 2020 og the International Booker Prize 2021.

På øret har jeg The Chimes av Charles Dickens, der handlingen er lagt til nyttårsaften.

Ønsker alle god helg og godt nytt år!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så gøy at du fikk lest mange bøker det er veldig flott å ha muligheten til det. Gøy at en debutbok blir en favoritt, min favoritt roman er jo også en debutbok nemlig Drageløperen av Khaled Hosseini som har vært med meg i alle disse årene.

Mye spennende som foregår. Har aldri hørt om Dicknes nyttårsfortelling, men det hørtes bra ut.

Ønsker deg et godt nyttår, god lesning og et godt leseår :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S