Trenger noe fargerikt, enkelt og lett men lærerikt og gripende. Gjerne en roman alla Drømmehjertet hvor fortellingen foregår i en historisk kontekst! Noen som an hjelpe meg åå finne en bok jeg kan koble helt ut med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Samme forfatter har gitt ut flere bøker. Selv har jeg bare lest Drømmehjertet, men hun har fått gode anmeldelser for de andre også.

Litt i samme stil er den trettende fortellingen, du finner den på profilen min. Sånn halvhistorisk, både realistisk og mystisk. Ikke spesielt "dyp", men akkurat passe til at man kan synke ned i en stol og bli der en dag. Oppslukende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler "Rebecca" Daphne Du Maurier :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gabriel Garcia Marquez, nesten alle; men Hundre års ensomhet anbefales i hvert fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte først på Barnepiken - den er utrolig lettlest, fengende og samtidig lærerik. Ser det er flere enn meg som har tenkt på den! Salvadoreña er en opplagt kandidat for deg som liker Drømmehjertet selvsagt. Også har Vikas Swarup kommet med en ny bok - 6 mistenkte. Det er han som skrev Gutten som hadde svar på alt (boka) / Slumdog Millionaire (filmen). Ser også at Geisha er anbefalt lenger ned - den er fantastisk, synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi så mange gode forslag! nå begynner jeg å få en fin sommerliste klar her, gleder meg! Takk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå har jeg kommet halvveis i The boy in the striped pyjamas av John Boyne og jeg er begeistret så langt. Den er både morsom, tankevekkende og rørende!Tre ønsker på en gang:) Anbefaler den virkelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Tusen strålende soler" er veldig bra, lærerik, men litt dyster. vil også anbefale "Geisha" og "En passende ung mann" Mye om andre kulturer og noe historie. Er enig med Tone og vil anbefale "Barnepiken" Da har du noe fra Afghanistan, Japan, India/ Pakistan og USA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Postmannen og Pablo Neruda, eller Brennende Tålmodighet" av Antonio Skármeta, eller "Kaptein Corellis mandolin" av Louis de Bernières! God sommerles! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, de forslagene støtter jeg også! Flotte bøker, likte begge to veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje Barnepiken av Kathryn Stockett kan være et alternativ? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund