Jeg likte denne boka kjempegodt! En jentebok, men ikke på en klissete måte. Det var mye om kjærlighet og vennskap, men skrevet om på en mer voksen måte, samt at det var mer realistisk. Det var også en historie om å bli voksen, å se sitt ansvar og ta konsekvensene av de valgene man gjør. Boken var lagt til 1928, men handlingen er like aktuell i dag som da.

Språket var bra med fin flyt (leste på engelsk), historien var spennende og interessant og det var bra sammenheng mellom hendelser. Beskrivelsene av India var veldig bra, ikke for mye og ikke for lite. Du ble godt kjent med alle personene, selv om om Viva var hovedpersonen. Det var hele tiden små ting som overrasket deg, så historien tok en litt annen vendig enn det du trodde.

Vil anbefale den på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth