Er det noen som har lest denne og som kan komme med en mening? Hehe, jeg sliter med å komme meg igang (er riktignok bare på kapittel 3, men dog).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste denne i sommer, og hadde store forventninger. Må si jeg ble ekstremt skuffet. Ser ikke helt det nifse med det. Godt skrevet, for all del, men synes det ble litt tamt. Og hovedkarakteren, hun irriterte meg noe grenseløst - makan til tafatt jente!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Om du har sansen for 30-tallet hvor overklassens hus var gigantiske, herrene var elegante, pikene underdanige og språket formelt, så må du fortsette. Dette er rammen for handlingen. Du Maurier skriver godt og skaper en uhyggelig stemning hele veien. Jeg levde meg godt inn i livet på Manderley og elsket at jeg ikke kunne forutse slutten.

Boken ble filmatisert i 1940 av Alfred Hitchcock. Anbefales. Synes likevel at boken er mye mørkere enn filmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er en klassiker som jeg leste første gang som ung jente/tenåring. Var veldig fascinert av boka den gang. For å sjekke om jeg framdeles likte boka etter så mange år har jeg hatt den liggende på nattbordet og lest litt jevnt og trutt i boka den site tiden. Er kommet nesten til slutten nå og ja..Boka holder framdeles mål! Jeg liker den litt nifse stemningen i boka og språket, spesielt alt det usagte mellom linjene! Synes du skal gi boka en sjanse jeg og lese videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott! :) da skal jeg ikke gi den opp. Falt fulstednig pladask for coveret på boken, og impulskjøpte den utifra det, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra at du vil fortsette å lese boka - håper du vil like den bedre etterhvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T