Det ser ut som om det har vært dårlig vær over hele Norge denne uka, eller godt vær for oss på bokelskere da :)

I helga skal jeg begynne på Fugletribunalet av Agnes Ravatn, jeg aner ikke hva den handler om, men likevel har jeg bestemt meg for å lese den. Jeg ville gjerne lese mer nynorsk, føler det er mer dramatisk og spennende når det skrives på den måten, bokmål er litt kjedelig til tider. Det sto mellom Fugletribunalet og Flytande Bjørn av Frode Grytten, men siden jeg fikk tak i Fugletribunalet først, så starter jeg med den.

Om det er noen som har anbefalinger om nynorske bøker eller forfattere så tar jeg de gjerne imot!
God helg alle sammen :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Svartstilla av Susanne Skogstad. Nydelig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja bokhøsten er veldig fin for oss på mange måter, innetid og masse utgivelser og mer bøker å se frem til. Boken til Ravatn var god, håper den faller i smak hos deg også.

Nynorske anbefalinger Ho tok av seg blusen og sa ho var bibliotekar av Bjørn Sortland, morsom for voksne og lett lest. Ferrante bøker på nynorsk både kvartetten og de andre romanene som oversatt er utrolige fine også. I år har jeg og lest Steinauge av Oda Malmein som jeg kan anbefale.

Ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tarjei Vesaas, er en klassiker innen nynorsk litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .PiippokattaTone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødReadninggirl30Ester SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid NygaardritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDina