Jeg har nå lest ut hele boka. Var det lite spesiell handling i bokas første halvdel, så ble det desto mer av ytterst merkelige ting som kom fram i siste halvdel. Men så kommer spørsmålet: Er det mulig å si noe mer om dette hvis man samtidig skal unngå spoilere? For det som fortelles er ytterst spesielt .......... eller kanskje slett ikke likevel. For her er det ting man kan diskutere. Beveger handlingen seg over i det overnaturlige? Eller er alt lett forklarlig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kanskje noen nettopp har fått boken, så derfor er det litt tidlig å si så mye mer. Viktig å unngå spoilere.

Jeg foreslo boken fordi jeg digger Murakami, men jeg har ikke lest denne, og ser fram til å lese den (nettopp begynt). Jeg har mine favoritter: Trekkoppfuglen og Kafka på stranden, så får vi se hva det blir til med denne romanen som har begeistret mange. Ser fram til å diskutere den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I og med at leseperioden startet for kun to dager siden, er det fint om man unngår spoilere så tidlig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

SolveigBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandKirsten LundEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenKorianderHeleneKristine LouiseArne Sjønnesen