Spennende å lese svarene deres :-)

Til Aina, nei kiosklitteratur er ikke min sjanger så jeg har ikke lest mye derfra, men jeg har selvfølgelig som alle lest noen.
Jeg har skrive i teksten min at boken var underholdene, samt at jeg leste den ut på en dag. Dette tyder vel på at den fenget meg.

Det jeg ville frem til er at boken ikke er av høy klasse, den er enkel, dårlig språk, dårlige personkarakterer og et enktelt plott som man skjønner utfallet av umiddelbart. All fokusering på sex på detaljnivå blir også lite spennende etterhvert. Dette er ikke noen bok som jeg vil huske eller som har tilført noe til meg.

Som underholdningsbok så får den noen poeng av meg og derfor skjønner jeg godt at man velger en sånn bok på stranden, flyturen, eller når man bare vil koble helt av.

Allikevel står jeg ved det at jeg er forundret over hvor stor plass denne litteraturen har blant lesere verden over.

Selvfølgelig skal vi alle være venner og ikke dømmende, jeg elser at folk leser, uansett hva det måtte være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det jeg ville frem til er at boken ikke er av høy klasse, den er enkel, dårlig språk, dårlige personkarakterer og et enktelt plott som man skjønner utfallet av umiddelbart.

Denne beskrivelsen kan man bruke på flere bøker i en hvilken som helst sjanger.

Som underholdningsbok så får den noen poeng av meg og derfor skjønner jeg godt at man velger en sånn bok på stranden, flyturen, eller når man bare vil koble helt av.

Allikevel står jeg ved det at jeg er forundret over hvor stor plass denne litteraturen har blant lesere verden over.

Jeg synes ikke det er noe å bli forundret over. :) En ganske stor del av de som leser gjør det nettopp for å "koble av". For de som knapt har tid eller tålmodighet til å sette seg ned med en bok er det kanskje litt overveldende å begynne med Hamsun, hvis man ikke er spesielt litteraturinteressert. Jeg tror ikke vi her på Bokelskere er representative for den norske lesende befolkningen - vi er vel litt over gjennomsnittlig interessert i bøker - derfor kan det virke rart for noen av oss. Men jeg synes ikke det er noe rart at disse bøkene selger godt, jeg. Og Tones svar litt lenger nede her er jo et godt eksempel på at det ene ikke utelukker det andre - man kan lese både kiosklitteratur og "kvalitetslitteratur" eller hva man nå vil kalle det.

Det blir det samme som med tv - folk flest setter seg ikke ned for å se dype dokumentarprogrammer etter en lang dag på jobben, de ser på sitcom- eller dramaserier... Sånn er det bare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanRune U. FurbergKirsten LundRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMarianne