Jeg er stor fan av TV-serien Stargate SG1, og ble kjempeglad da jeg oppdaget at det finnes bøker basert på denne. Flere enn meg som leser disse bøkene?

Jeg har lest den første i denne bokserien, og den var helt grei. Ikke fullt så bra som jeg hadde håpet, men det ga meg ihvertfall et gjensyn med mitt favoritt scffi-univers. Har nå begynt på bok 2 og er spent på hva jeg synes om den. Det er flere forskjellige forfattere som skriver i serien, så jeg lurer på hvordan det blir. Første gang jeg leser i sjangeren fan-fiction dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har ikke lest noen av Stargate bøkene, men jeg leste en av Star Wars bøkene og det var nedtur. Men jeg er stor fan av Stargate SG1, så kanskje jeg skal prøve?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler å prøve. På play.com får du tak i bøkene for under 50-lappen, så om du ikke liker det har du ikke tapt mye penger. Men jeg vil kanskje anbefale å begynne med bok 2, da den er mye bedre enn nr 1. Kronologisk skjer dessuten bok 1 før bok 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk - det er absolutt verdt forsøket. God helg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stargate SG-1 er uten tvil den beste serien som finnes!

Jeg begynte på bok 1, men konkluderte med at dette egnet seg mye bedre på film enn i bok. Jeg ser heller serien enda en gang. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si at bok 1 i serien ikke var helt fantastisk. Litt tam, og ganske åpenbart hva som kom til å skje. Bok 2 derimot storkoste jeg meg med! Skikkelig spennende og bra skrevet. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg