Savner lesetråden denne helgen, så bestemte meg for å starte den:-)

Leser mange bøker på en gang, men regner med å lese ut e-boka Regnhegren av Robbie Arnott, som er månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen her på Bokelskere. Det er en bok jeg har problemer med å legge fra meg, så jeg blir ferdig lenge før fristen.

Neste e-bok ut blir nok den nye til Jan Kjærstad, En tid for å leve.

Så skal jeg lese litt videre i pocketutgaven av David Foster Wallaces Girl with Curious Hair.

Har også begynt på en gjenlesing/lytting Snopes-trilogien av William Faulkner, der jeg er ferdig med Bygda/ The Hamlet og holder på med Byen / The Town.

God helg til alle!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Denne helgen plukket jeg fram en "ny" krim, dvs. av en forfatter jeg ikke har lest før. Frode Granhus sin bok Malstrømmen leste jeg raskt ut. Det var en bra krim, med godt plott og god handling. Terningkast 5. Har allerede bestilt neste bok i rekken. Håper alle har hatt en fin helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

PS: Kom selv over en for meg hittil ukjent, kanadisk forfatter nylig – Mary Lawson – og den nye romanen hennes av året, A Town Called Solace, som er med på årets langliste til Booker-prisen.

Likte den så godt at jeg ga den en sekser, og sporenstreks satte opp en annen av bøkene hennes – The Other Side of the Bridge – på ønskelista :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset, skal kikke på den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sniker meg inn her jeg! Det er den boka men på norsk jeg ventet på i helgen! Og den er ikke kommet enda...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så artig! Håper The Other Side of the Bridge / Den andre siden av broen også er bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ham har jeg ikke lest noe av, men er det ikke fint å finne nye, gode forfattere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert Monica at du startet helgetråden!
Jeg har ikke så mye lesestoff på gang denne helgen for boka jeg bestilte på bibben kom ikke som planlagt i går. Da er det 2 som jeg veksler mellom, japanerne "mine"...én novelle pr dag, kun! Og en tegnet bok tegnet og fortalt av Maira Kalman:"And the pursuit of happines" som det står på baksida er "A lushly painted romp through the fringes of democracy". Altså kortversjon av Amerika fra Abraham Lincoln til George Washington, og mye annet også om dagliglivet, hun reiser rundt å observerer og illustrerer. Veldig fin!
God helg og takk for lesetips...regnhegren har jeg i leselisten min...

PS: Kjærstads nyeste omtalte de på P2's Åpen bok på fredag.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skjønner godt at du bare unner deg én novelle i den fantastiske antologien Knakketiknakk om dagen, for det er vel den du leser, hvis jeg husker riktig?

Og takk for tips om Åpen bok :-) Jeg skal huske å sjekke den på nettet når jeg har lest boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, du husker rett. Knakketiknakk 😃

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser den nyeste til Lars Saabye Christensen, nemlig «Byens spor, Jesper og Trude». LSC er en av mine favorittforfattere og jeg har gleda meg til denne boka skulle komme. Forhåndsbestilte den, så den kom i postkassa dagen etter at bokklubben fikk den inn. Jeg er også med i den dystopiske lesesirkelen, men har ikke begynt på Regnhegren enda. Høres lovende ut at den er vanskelig å legge fra seg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har lest de tre forrige Byens spor-bøkene, og likte dem godt. Ville vært artig å høre hva du synes om den fjerde, når du har lest den. Og ja, jeg synes Regnhegren er skikkelig bra! Håper du liker den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott at du tok på deg «vikariatet» - det er kjekt med denne helgetråden, kan gå litt lesetips her..
Eg har nettopp avslutta JENTE A av Abigail Dean. Eit tragisk familiedrama som gjorde stort inntrykk! Fekk låne romanen av ein ven, og er glad for at eg kan levere den tilbake!
Det er nesten ufattelig at born kan halde fram etter ein slik oppvekst!

Kva eg kjem til å lese meir denne helga er eg usikker på. Har to som ligg halvlest, og som eg faktisk likte godt medan eg las dei..Har også mykje som eg trur er bra som ligg og freistar i bokhylla! Noko blir det heilt sikkert, sjølv om sola skin på ein flott augustdag her i nordvest.
Ha ei god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jente A kjenner jeg ikke, men leste litt om den nå, og den virker vond og trist … Håper du har funnet en ny – og kanskje ikke fullt så dyster? – bok nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hyggelig at du starter den :). Jeg har vært fra torsdag til i dag i Kristiansand og ikke hatt tilgang på pcen som jeg pleier å skrive helgentråden på. Hørtes ut som du har leser en spennende bok og det er jo alltid kjekt. Jan Kjærstad sin nye har jeg veldig lyst å lese. Er den bra av Foster?

Jeg leser denne helgen en bok jeg har kjøpt brukt for litt siden, Pinnsvinets eleganse av av Muriel Barbery som jeg liker ganske greit egentlig, en del dype tanker.

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Pinnsvinets eleganse er en av mine favorittbøker :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Novellesamlingen til David Foster Wallace er så langt overveiende bra, men det blir nok ikke en av favorittbøkene hans for min del. Har lest så å si alt han skrev – romaner, noveller og essays, og ingen kan måle seg med Infinite Jest – den har jeg både lest og hørt som lydbok, og kommer garantert til å lese den enda en gang.

Leste Pinnsvinets eleganse for en stund siden, og husker at jeg syntes den var fin :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete Aastorp