Er nå ferdig med del 2

Det kan virke som om Helmi forandrer seg i løpet av denne dagen. Før har det virket som om hun er den mest forsiktige av de to søstrene. Men da brannen raser, er det Raili som blir redd og trekker seg unna. Helmi derimot gjør det ingen andre tør. Hun går inn på det brennende kontoret og henter fra de verdifulle papirene. Da hun har kommet ut, virker det som om hun føler seg glad og befridd. Men så står det: «Kanskje hun ikke snudde ryggen til mesteren som ventet ved vinduet. Gikk ikke mot det lukkede døra, åpnet den ikke så luft ble sugd inn i ildmørja. Kastet ikke papirene fra seg. Kanskje ikke.» ( s. 192-193) Hva kan være meningen bak disse setningene?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan det være en måte å uttrykke at hun sto ovenfor to valg - ta en annen utvei (ut av livet pga sorgen hun bar på) eller gjennomføre det hun skulle (velge livet)?
Det er veldig åpent - vi må tenke videre selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette høres fornuftig ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandKirsten LundEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumSolveigKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenKorianderHeleneKristine LouiseArne Sjønnesen