Leste boka til og fra Stavanger i dag. Ei bok som eg fryda meg over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Sjarmerende sommerlesing!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Jeg kjøpte denne boka bare pga den spesielle tittelen. Nå tror jeg at den blir med meg på ferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte også denne boka pga. tittelen og tenkte at den MÅ være morsom! Fikk innmari lyst til å kaste meg over den nå! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken kan du lese som en kosebok. Den er ikke krevende, tragisk elle provoserende på noe vis, bare lettlest og utrolig sjarmerende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bittelitt tragisk var den vel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo du har selvsagt rett, som mange gode bøker har også denne flere "lag", men jeg satt liksom igjen med godfølelsen etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres ut som en deilig bok! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men boka kommer du til å lese i en jafs, så du må ta med deg flere bøker på ferie. En annen bok i samme sjanger, som en brevveksling mellom 2 og flere personer og som er lagt til samme tidsperiode er Helen Hanffs: 84 Charing Cross Road. En sann fornøyelse den og. Ellers så syns jeg du skal ta med deg Alice Sebold: Alle mine kjære. God ferie

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig enig i anbefalingen av 84 Charing Cross Road - og filmen er en höjdare den også. Samme tittel som boken - med Anne Bancroft og mmm... han skuespilleren som spiller butleren i filmen Remains of the day... Jo: Anthony Hopkins!

Men det finnes en annen bok av Helen Hanff som er like bra: Letters from New York. Jeg leste den første gang mange år før jeg besøkte New York, og den boken var sterkt medvirkende til at jeg omsider feiret 40-årsdagen min i NY. Like sjarmerende som 84 C C R, e.m.m. OG: man trenger altså ikke å ha vært i New York for å kunne kose seg med boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipsene. De er notert! Vær du sikker, jeg skal ha med flere bøker! Skal være borte i 4 uker, så det blir noen bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie