Forteller kunst, masse frodig fortellerglede her... Jeg koste meg,artig å bli tatt med til denne "verdenen" av menneskelige kuriositeter; )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En utrolig flott roman, jeg har veldig sans for den tidsepoken. Ei bok jeg ikke klarte å legge fra meg. Godt språk og forteller-kunst, og gode beskrivelser av både personer, hus, miljø og natur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja,jeg er helt enig... Vanskelig å legge fra seg, og så var det godt gjort beholde spenningen så lenge, det var som om det lå et slør av mystikk over hele skildringen både av steder, personer og miljøet... Herlig å bli dratt slik inn i en annen verden: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mystikken var en rød trå gjennom hele boka, og gjorde den ekstra spennende. Samtidig som boka beskrev tidsepoken veldig bra. En perle av en roman:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie