Veldig typisk jentebok. Vi følger Rachel, som har seg med sin bestevenninnes forlovede. Dette begynner selvfølgelig med at man har sine tanker om hvilken type jente Rachel er, men etterhvert som boken utvilker seg får man mer og mer empati med Rachel. Boken er fyllt med drama og klisjeer, men er skrevet på en måte som fenger og får deg til å ville lese mer. Kort fortalt en god bok hvis du bare ønsker å slappe av å la ordene flyte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg vart igroen litt skuffa, for eg syns filmtraileren var sabla god. Darcy irriterte vettet av meg, og det var litt for lett for Rachel og Dex og snika rundt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest at boken skal bli film, med bl.a. Kate Hudson og Ginnifer Goodwin. Enig: Typisk jentebok (coveret er i tillegg rosa!), og helt ok underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline