Nå har jeg nettopp fått en forkjærlighet for vikingtiden og ble veldig glad da jeg så denne serien. Det negative er at jeg føler den går veldig fort frem. Man rekker ikke å bli vant til situasjonene før den er i en annen. Selv er jeg glad i at situasjoner ikke blir strukket ut i det lange og uendelige, men her gikk det da for fort. Men ellers likte jeg historien og menneskene og gleder meg til bok to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har også en forkjærlighet for vikingtiden, det er nok yndlingsepoken min å lese om. Siden jeg allerede har en stor seriefavoritt herfra (Ulveøyne av Trude Brænne Larssen) som det nok blir vanskelig å toppe, er jeg spent på hvordan denne boka er og hvordan serien vil utvikle seg etter hvert om jeg blir overbevist nok til å følge med videre. Men selv om den kanskje ikke når opp til favoritten min, kan den jo likevel være god og underholdende. Jeg åpnet nettopp boka og har lest de to første kapitlene nå, og etter å ha lest din vurdering er jeg ekstra spent på den videre lesingen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ulveøyne er også blitt min store favoritt etter at jeg snublet over den. Tror ikke den i lengden vil nå den, men man kan jo klarte langt oppover fordet. Fortsatt veldig spent på bok to når jeg setter meg ned med den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig med deg i den karakteren jeg ser du har gitt. Underholdende og spennende her og der brutt opp med litt dagligliv også, med et fint driv hele boka gjennom. Syntes ikke det gikk for raskt, men det er jo bare artig at vi opplever den forskjellig på det punktet. Historien og karakterene gav mersmak, så det blir nok ikke lenge til bok 2 blir lest heller nei. Er spent på den jeg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum