Denne uken var hektisk og lang for min del. Jaja noen ganger går det slikt også. Jeg har ikke fått lese altfor mye, jeg startet vel på Glassklokken av Sylvia Platin, som jeg tenkte og fortsette på denne helgen. Den er jo anbefalt fra mange bokvenner og tvserier osv. Blir spennende å se hvordan boka utvikler seg videre.

Hva leser dere denne helgen :)?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Glassklokken må jeg sette opp på min leselist.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste ferdig Hevnen er søt AS i går kveld, den har vært ei koselig og lett bok. Underholdende med høy humrefaktor.

Denne helga skal visst bli ei skikkelig ruskeværhelg, så det blir nok mest innetid, og jeg skal kose meg med bok. Jeg har vært på biblioteket og fått med meg Uten personlig ansvar av Lena Andersson. Jeg synes hun skriver så godt, og gleder meg skikkelig til fortsettelsen om Ester Nilsson. Jeg har såvidt startet, og det virker lovende.

Glassklokken leste jeg for mange år siden. Jeg vet ikke helt om jeg forsto den helt. Mulig jeg burde lese den igjen..

Ønsker dere alle en god helg :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med koselige lettleste bøker. Kjekt med noen forfatter som skriver godt. Ja jeg vet litt hva du mener delvis med glassklokken har noen ganger måtte gå tilbake, så vet ikke helt om jeg fanger essen forfatteren vil fortelle meg som leser.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har fått i hus Natalia Ginzburg:"Familieleksikon". Hentet på biblioteket: gjennom vinduet! Vi i Fredrikstad er så heldige at man kan bestille og hente bøker på denne måten nå når man ikke kan gå inn. Har så vidt fått begynt med forordene.
Ellers har jeg begynt på del 2 av Dombey og sønn.
Solen skinner og leveggen er deilig å sitte ved. Snøklokker og klosterklokker har sprunget ut og kjøttmeisen tit-tit'er.
God helg da dere!
Ps. " Glassklokken" har jeg lest for lenge siden, husker jeg likte den godt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med noe man kan hente noe fra biblioteket :). Håper du har en god helg og koser deg med boka :)
Kjekt du likte boka :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glassklokken er veldig bra. Spesielt interessant for oss som kan være litt tunge i hodet iblant. Jeg har lest ferdig Sin egen Herre, av Halldor Laxness. Sånn ca Islands svar på Hamsun, til tross for at han kanskje ikke akkurat ville vært enig i det selv. Et mesterverk. Nå som bibliotekene er stengt (igjen), og man har lite økonomi til å kjøpe flere bøker, må man ta fra egne hyller. Jeg fant en gammel innbundet Tolstoj, Ekteskapslykke, som var i ulest-hyllen. Den begynte jeg på i går- og innså etter 30 sider at jeg har lest den tidligere. Ha en god lesehelg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Så bra at du synes boka var bra. Veldig kjedelig at bibliotekene blir stengt. Håper du har fin helg med den boka du har i hylla :

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Jeg innså plutselig at jeg skrev omtrent nøyaktig det samme for litt over en måned siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser videre i Mansfield park og Casa Lauro, akkurat som forrige uke :) Vi driver og maler litt inne, så da blir det mindre lesing. Har bestilt noen nye (brukte) bøker fra Bookis. Noen krim, litt italiensk historie, en klassiker og et par "vanlige" romaner. Så nå kan påsken bare komme! Glassklokken har jeg lest. Den var god. Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med bøker som vare litt lengre i blant. Og Bookis er god side synes jeg , ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud