Fant ingen måte å søke etter diskusjoner, så mulig jeg spør om noe som er tatt opp før, men skulle gjerne hatt noen anbefalinger på god norsk krim. Har lest Gert Nygårdshaug sine, men ellers er jeg ganske blank. Hva er deres topp 10 krimbøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg liker godt serien til Agnes Lovise Matre. Vestlandskrim fra de dype fjordene...
Lille linerle av Myriam H. Bjerkeli var fantastisk! Dei sju dørene av Agnes Ravatn er også god, men den går kanskje som en roman mer enn klassisk krim? Ellers så er jeg svak for Hans Olav Lahlums serie om K2 og Patricia. Jeg oppdaget den litt sent, men har nå femte bok i serien klar til påske. Gammeldags kosekrim!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er link til bøkene mine, sortert på terningkast. Du vil se ganske mange krim på førstesiden/toppen :)

Topp rangerte bøker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld