For noen år siden var det et program på NRK der Roy Jacobsen var på besøk på sin barndoms øy på Helgelandskysten, - det som er Bjarrøy i bøkene hans. Jeg leser nå "Bare en mor" og tenkte det kunne vært artig å se programmet om igjen, men så klarer jeg altså ikke å finne det. Er det noen som er flinkere enn meg til denslags søking som kan være behjelpelig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg skrev inn nrk+arkiv+roy+jacobsen i googlefeltet og fikk frem flere videoer med Roy Jacobsen. Den ene var den du er på jakt etter. Skal prøve om det går å opprette en link, det gikk greit.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og det gikk jo bra!!! Takk, takk, - gleder meg til å se det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott! Og den er altså tilgjengelig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Jeg søkte på NRK og der viste de et program hvor de ble med Roy Jacobsen nordover til der moren kom fra. Programmet varte i 29 minutter og ble sendt 8/10-2013. Desverre er det visst ikke tilgjengelig lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha, flott at du klarte å finne det, - men dumt at det ikke er tilgjengelig lenger! Jeg trodde i grunnen at alt nrk-produsert var tilgjengelig i evig tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det trodde faktisk jeg også...kanskje du kan kontakte dem nå som du har datoen på programmet.
Bare hyggelig å være til litt hjelp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I distriktsnyhetene fra Nordland 11. november 2020 er det et intervju med Roy Jacobsen i anledning utgivelsen av Bare en mor, men det er bare en snutt på noen minutter. Mer har jeg foreløpig ikke klart å finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha og bedre enn ingenting, - men dette var et langt (bok?)program.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie