Så annonse til nettstedet www.bookis.no i Aftenpostn i dag. Noen her inne som kjenner til nettstedet og har erfaring med det?

På forhånd takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei
Var ganske skeptisk selv, men har fungert utmerket for min del. Vil anbefale det uten tvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg handler bøker der hele tiden, og er veldig fornøyd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som Ole nedenfor har jeg hatt god erfaring med å selge brukte bøker på Bookis. De bør være ganske nyutgitte eller aktuelle som lærebøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har gode erfaringer. Som på finn.no er det et greit sted å få tak i brukte bøker som ikke er til salgs i butikkene. Kjøp har alltid gått fint, selv om jeg vet mange har forskjellige opplevelser med Helt Hjem-tjenesten. Jeg har solgt et par bøker også. Det fungerer også greit, men det er ikke en tjeneste for de som vil tømme loftet for bøker på kort tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil