Har dere kjøpt dere noen bøker på mammut salg eller ikke?Jeg har kjøpt meg til bøker nemlig til fots av Frederic Gros og Siste natt i Twisted River av John Irving og gleder meg til å lese. I går og i dag har jeg lest i en barnebok som jeg også har sett som film på Netflix. Boka er faktisk på nynorsk og er en barnebok Marine min hemmlege venninne av Joan G. Robinson, synes den virker lovende, men til forskjell fra film uansett.

Hva leser dere denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Det ble noen bøker innkjøpt på Mammut salget allikevel.

Om det tragiske av Peter Wessel Zapffe
Samlede dikt av Inger Hagerup
Hamsuns verden : opprør, skapelse og sirkulasjon : fra Ibsen til Knausgård av Even Arntzen
Otto Ruge : hærføreren av Tom Kristiansen
Arne & Carlos : favoritter av Arne Nerjordet
Rettssaken mot Adolf Hitler : ølkjellerkuppet og Nazi-Tysklands frammarsj av David King
Ibsen : «... den mærkelige Mand» av Sverre Mørkhagen
Leonardo da Vinci av Walter Isaacson

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt av hvert her , så gøy håper du koser deg med disse bøkene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei
Har ikke kjøpt noe på mammutsalget i år, synes det ikke var noe som fristet.
I helga har jeg jobbet, og lest. Så ble syv bøker lest i helgen. Bla: Frossent gull av Børjlind, Ekte tigre av Herron, Det du ikke vet av Rhode, Tre dager av Roslund og Closed casket av Hannah Sophie.
I dag blir det langtur med bikkja etter jobb, og så en koseroman etter all krimmen i helga:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjekt med noe hyggelig roman , håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gikk litt "berserk" i helgen...platekompaniet.no hadde pocketboksalg...må nok flytte Grimbergserien til sommerhuset for å få plass...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Herlig, håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte på Adlibris.com/no bøker av Oskar Aanmoen (ikke på Mammut). Det var kun der jeg kunne kjøpe alle 4 bøkene han har utgitt. At bare to av bøkene fremkommer når man søker på forfatterens navn her på Bokelskere.no skjønner jeg ikke.

Napoleons norske forrædere
Christian Astrup: Fra Våler til Quislingsbord
Karl XV : den glemte monark
Karl Johans kroningsreise : unionskongens ferd gjennom Norge

NB de to siste bøkene vises her på Bokelskere,no

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Wow, i hvert fall noe å kose seg med, håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gikk innom mammut i dag men kun en kort visitt, jeg holdt på å avgå av varme og med munnbind peste jeg omtrent som en flodhest! Fant ikke annet enn en slags fagbok: "snakk levende engelsk" fikk følelsen av at det var noe for meg.
På lesefronten er jeg i siste del av boka " Landsbyen" av Juli Zeh, skal bli godt å bli ferdig for nå har det blitt litt vel mye av denne landsbykonflikten. Var nødt til å begynne på en bok av Joseph Roth " den falske vekten" som motvekt( hehe) og det er så deilig å lese noe så bra ved siden av!!! Han skal jeg lese mere av.
Kos dere med lesingen og resten av helgen

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Uff ja disse munnbindene er ikke noe lett å gå med og få luft med i hele tatt i hvert fall ikke på handletur. Spennede.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke kjøpt noe på Mammut enda, men har tenkt å kjøpe «Jenta som ville redde bøkene» av Hagerup/Aisato. Mye bra på salget, men de bøkene har jeg allerede! John Irving er en favoritt her i huset, gled deg!
I helga leser jeg som vanlig i flere bøker. I bookbites leser jeg «Merkelig vær i Tokyo» av Kawakami. På papir leser jeg «Min kinesiske farmor» ,Saabye Christensen og «Der krepsene synger», Owens. Vil tro jeg blir fedig med de to første. God lesehelg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja jenta som ville redde bøkene kjøpte til meg selv til bursdag og jeg likte den virkelig godt, så den kan anbefales :). Ja har lest noe Irving tidligere og synes han skriver utrolig bra. Spennende med merkelig vær i Tokyo og min kinesiske farmor står jeg på ventelisten på biblioteket, så jeg gleder meg veldig.

Ha en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kjøpt to bøker på Mammutsalg, den ene var en fotobok med bilder av Kivijarvis utstilte bilder, og den andre var "Maus, en overlevendes fortelling" der Art Spiegelmann tegner sin fars historie, som også handler om Holocaust. Den skal være blant verdens beste tegneserier. Så det ble mer bilder enn tekst, ser jeg nå. Fortsatt er det Beate Grimsrud og hennes siste bok "Jeg foreslår at vi våkner", som er med som hovedbok. Grimsrud er slik hun selv beskriver det, og hennes familie og venner med, helt åpen og samtidig innelukket, impulsiv og reflektert, kreativ og med evne til å begeistre, sikkert også mer energisk enn de fleste. Bra person og god forfatter. Dessverre ble dette hennes siste bok. God lesehelg til alle, nå med plussgrader også.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Falt for fristelsen og kjøpte to bøker på mammut i år: Herr Nakanos forretning for avlagte gjenstander av Hiromi Kawakami (har lest Kawakamis Merkelig vær i Tokyo tidligere), og Jo Nesbøs Macbeth (som inngår i Shakespeare-prosjektet til forlaget Hogarth – jeg har lest flere av bøkene i dette spennende prosjektet, som Jostein Røyset har laget en oversiktlig liste over her på Bokelskere. Takk, Jostein!

Denne helgen lar jeg lydboken A Swim in a Pond in the Rain av George Saunders hvile, for det er en slik bok jeg ikke vil at skal ta slutt :-) Har nettopp begynt på Stay with me av den nigerianske forfatteren Ayobami Adebayo. Leste om denne for meg hittil ukjente forfatteren i et nyhetsbrev fra Siss Vik i NRK. Gleder meg til den, og ser at den har fått fire terningkast, to femmere og to seksere, av andre bokelskere.

På Kindlen leser jeg fortsatt de samme bøkene som forrige helg, nemlig Trieste av Daša Drndić og månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen, Pustens Lov av Øystein Stene. Veldig forskjellige og veldig gode, begge to!

God lesehelg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy med bøker kjøpt på mammut. Ja det er trist at det ble siste boka , håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke handlet noe ennå. Akkurat i år er det ingen spesielle bøker jeg er på utkikk etter, og av det jeg har sett hittil så har det ikke vært noe som har fristet meg. Jeg synes ikke det er så veldig gode rabatter heller.

De siste par ukene har jeg lest Høyt av Erika Fatland. Jeg digger reiseskildringene hennes, blandingen av historie og politikk i landene hun reiser til, og møtene hennes med menneskene. Denne var også fantastisk god.

Men nå til helga har jeg begynt på litt lettere underholdning: Presidenten er savnet av James Patterson, med Bill Clinton som medforfatter. Politisk thriller. Jeg ser den har fått blandede kritikker her inne, men jeg synes den virker bra. Lettlest, og jeg trenger noe litt lettere etter over 600 sider med fakta om landene rundt Himalaya :-)

God helg alle :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja skjønner, det er flere som sier ikke rabattene er så gode ja. Høyt har man jo hørt mye om også. Kjekt med variasjon, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethEllen E. MartolJulie StensethGro Anita MyrvangRandi Annie FramnesHeidiLailakjell ktuhamreBerit RTone SundlandBjarne AashaugBeathe SolbergJakob SæthreGrete AastorpTine SundalKristinAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangKarin BergGro-Anita RoenRasa ZiburkuteBirgitte Veland LarsenTjommiLilleviHarald KEmilie HoltenGroKarin  JensenInger Johanne SæterbakkSiljeLibraritas vVibekeHeidi BLasse SteinnesKristin AamodtHallgrim BarlaupDolly DuckSteinar JøsokIngeborg G