Kjærlighetenshelg med morsdag, valentines og fastelavns. Feirer noe av dere noen av disse? Jeg skal bake noen boller og samboeren min og meg skal bestille noe god mat.

Jeg har denne uken lest I Know why the caged bird sings av Maya Angelou og tenkte gjerne å bruke denne helgen på å lese ferdig boka. Boken er på mange måter hjerteskjærende.

Hva leser du denne helgen?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg elsker kulden, og etter en deilig tur ute dykke ned i en god bok.
I helgen leste jeg disse tre:
Lettkledd i trykkammeret av Holmqvist- en får det en alltid får.
Hjertets mørke av Aust- siste bok i en serie som jeg har hatt god sansen for.
Nattsangeren av Johanna Mo- en veldig god bok:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Koselig med en god bok og innetid. Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kalde, flotte vinterveret held fram, ser det ut for. Det kan gjerne bli litt varmare no....
Elles blir det minimal feiring av fastelavn og morsdag i år, men bollar med krem blir det heilt sikkert!
På lesefronten går det seint, trass i at Mayday verkar verdt å bruke litt tid på. Håper at leselysta kjem seg etterkvart som temperaturen stig, så det går betre å kome seg ut.

God helg til allle!

Elles så blir nok bokhyllene endå meir overfylte. Naboen kom nettopp inn og gav meg fleire bøker som ho var ferdig med+ at på måndag skal eg hente bøkene eg har bestilt på Mammut!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Herlig. Fint å ha noe og bruke tiden på. Ja mammutsalg har jeg kjøpt to bøker til meg selv og en i gave. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har kost meg med å lese alles innlegg, så mange spennende bøker som holdes på med...ønskelisten min fylles mye fortere enn har lest-listen krysses ut! En altoppslukende never ending hobby, bra!
Jeg har begynt på Juli Zeh: "Landsbyen" Tysk samtidslitteratur, den tegner bra, er spent på hvordan historien utvikler seg. Så langt er 1/3 lest.
God helg til dere alle. Nyt vinterværet!!!!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Hehe ja helt i enig det du skriver min leselisten blir stadig vekk lengre, men synes dette er forum så har gitt meg utrolige gode tips samtidig og dette setter jeg uendelig stor pris på. Spennende bok du har begynt på. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsetter med månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen, Pustens lov av Øystein Stene. Er omtrent halvveis og liker den godt. Er heller ikke ferdig med George Saunders fantastiske A Swim in a Pond in the Rain – In Which Four Russians Give a Master Class on Writing, Reading, and Life, så det blir nok et essay eller to i helgen.

Ny bok denne helgen er Trieste av den kroatiske forfatteren Daša Drndić. Har så vidt begynt på den, men gleder meg, for den har fått gode anmeldelser.

God helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Mange baller i luften nok engang, bøyer meg i støvet. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsdag og fastelavn ble feiret med barn i huset, og valentines har ikke fått fotfeste her. Så dette er en helt "vanlig" helg. -15 grader og strålende sol!

Bevisst eller ubevisst har jeg endt opp med å lese to bøker om rase i denne måneden i året som betegnes som Black history month, eller African-American history month. Jeg leser Rasismens poetikk, av Guro Sibeko. Det er månedens bok i bokklubben En slags bokklubb. Den virker bra så langt, og jeg merker at den engasjerer meg ganske mye. Jeg leser også Americanah, av Chimamanda Ngozi Adichie, som et ledd i å lese flere av bøkene som betegnes som "1001 bøker du må lese før du dør". Jeg har lest et par bøker av henne tidligere, og de har vært veldig bra. Boka er lettlest og har en god historie. Her er jeg også i startfasen av boka.

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Kult tema med black history month, jeg har selv også lest Americanah og den likte jeg veldig godt. Kjekt med bøker som kan engasjere en. Håper du har en god helg og koser deg med bøkene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

138 av 146 sider lest i Espen Hammer sin oversiktlige, kortfattede og anerkjente bok "USA. en supermakt i krise". Den er bra, men jeg vil gjerne hatt mer om identitetspolitikk, som han er kritisk til. Husker vi hadde en runde her på siden om hvordan bøker på pensumlister skulle komme med advarsel for å hindre re-traumatisering. Altså på amerikanske universiteter. Det er i grunnen merkelige tider vi lever i, kanskje var det verdt å forske på hva debattklimaet og tonen vi bruker mot hverandre gjør med vår tillit til hverandre, og tillit er nødvendig på mange nivåer. Hammer mangler ikke perspektiver, og ser hvordan ulike endringer og politiske valg over lang tid har brakt USA dit de er i dag. Personlig tror jeg at Biden har det som skal til for å bringe folk sammen, men vi får se. Det er mulig at jeg leser Beate Grimsrud etterpå, den siste som heter "Jeg foreslår at vi våkner". Tror det blir noe helt annet. God lesning til alle sammen!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Interresant det du skriver her om USA. Håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi