Jeg vet ikke helt hva som "feiler" meg, men denne ble bare veldig langtekkelig. Jeg prøvde med på lydboka, og etter å ha hørt halve CD 2 tenkte jeg at dette gidder jeg ikke. Kanskje jeg kun er ment for de enkle og lettleste svenske krimbøkene:o). Ja ja, ett fett for meg, så lenge jeg blir underholdt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For meg ble denne boken i drøyeste laget. Imponert over at P.D. James fortsatt holder koken, men skuffet over persongalleriet. Man kommer liksom ikke under huden på noen av personene, andre enn de man kjenner fra før. Litt synd, for jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har kastet bort et par kvelder på et persongalleri som jeg ikke har blitt kjent med til tross for at jeg fullførte boken. Jaja, grei underholdning, men ikke noe mer enn det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle