Så artig tråd! Jeg var ikke klar over at det går an å sortere leste bøker på antall følgere. Ser at den boka jeg har lest i år som har færrest følgere er Faste rammer av Halvard Hølleland. Den har bare tolv følgere, og jeg synes nok den fortjener noen flere. Den handler om dilemmaet når du vet at du kan være disponert for en arvelig sykdom og må avgjøre om du vil ta en test som gir deg visshet om dette. Boka er lettlest, litt humoristisk om et alvorlig tema.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nok en norsk 2020-roman som har fått liteoppmerlsomhet. Jeg tror ikke jeg har registrert hverken roman eller forfatter tidligere, men det høres ut som det er en interessant tematikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble oppmerksom på denne da jeg hørte Marta Norheim snakket om den i P2s bokprogram. Her ser du anmeldelsen på NRK.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske