Jeg leste for noen uker siden Lars Faen av forfatter Mirko Stopar. Denne har to følgere her på Bokelskere, hvor jeg da er den ene. Jeg likte boka og ga den terningkast 5. Boka handler om hvalfangeren Lars Anton Andersen (1891-1967) og norsk hvalfangst i denne perioden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ser det er en mann som har levd et begivenhetsrikt liv og hvis det i tillegg er godt fortalt, kan jo dette være interessant lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka får snart en følger til, har tenkt å bestille den rett over Jul. Med en lang rekke av hvalfangere i familien,er den sikkert interessant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierGro Anita Myrvang