Da har vi nesten kommet oss til tredje advent denne helga. Jeg fikk lese ferdig en bok jeg begynte på denne uken, helt middelmådig vil jeg si. Jeg skal nok finne noe annet å lese i helga, litt usikker på hva det er fortsatt er gjerne lese min årlig I et speil i en gåte av Jostein Gaarder som jeg leser hvert år til jul, eller noe annet som ligger i bunka.

Hva leser dere? Har dere julestemmingen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg har begynt på Jenta ved broen av Arnaldur. Men jeg har brukt mesteparten av helgen til å legge inn hundebøkene mine her. De ca 400 bøkene tok lang tid, og mange gikk ikke igjennom.
Gleder meg til å forsette på Arnaldur sin bok

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende da med diverse bøker. Hundebøker hørtes hyggelig ut. Håper du hadde en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har endelig fått somlet meg til å laste ned Libby-appen for jeg må bli flinkere å lese på engelsk, begynner forsiktig og lånt meg to barnebøker! En av Jeff Kinney og en av Walliams.
Så om noen av dere vet om noen morsomme barnebokforfattere er det bare å komme med tips.
Ellers leser jeg "Hjernesterk" av Anders Hanssen. Interessant med hjernen og hva man kan gjøre for dens ve og vel...konklusjonen er bevegelse, mosjon! Ut å gå raskt i 30 min eller småjogging i minimum 20 minutter 2-3 ganger i uka...ikke så mye som skal til egentlig!
Så er det Lucia-dagen i dag så her tennes det ekstra levende lys i kveld.
Ha en alle tiders søndag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja engelsk er så dårlig å lese, det må nesten bli et nyttår forsetter for bøker at jeg blir flinkere til å lese engelsk, det har bare ikke vært min ting. Mhm to tre ganger i uken jogging, mhm ja med dårlige kne blir ingenting for meg i hvert fall, men prøver å mosjonere meg på andre måter drive med styrking trening i stedet, yoga og pilates :). Håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er helt klart at å jogge med vondt kne ikke lar seg gjøre...selv kan jeg ikke fordra å jogge men det er noe med å få opp pulsen så blodgjennomstrømningen hjernen øker men ikke for hard trening for da minsker blodstrømmen for muskler trenger da mye sterkere gjennomstrømning. Komplisert men interessant!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det skjønner jeg. De treningene jeg gjør får jeg ofte en puls og kjenner at kroppen har slitt seg ut, så tror det også er bra for kroppen uansett :) Ja det hørtes komplisert ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder fortsatt på med "Å lese Lolita i Teheran", av Azar Nafisi, og har fått lest litt mer denne uka. Det er en bra bok! Ellers, har jeg så smått begynt på "Juleroser", med Herborg Kråkevik som redaktør. Et smykke for advents- og juletiden :) Julestemningen begynner å komme snikende, og det er trivelig. Ønsker alle en fin helg videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er den bra Å lese Lolita i Teheran?Håper du får en fin helg og kjekt med julestemmingen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, det samme :) Boka er veldig bra. Litt tung start for min del, men så løsnet det. Det er en sammenveving av livet i, og historien til Iran, og diskusjon av romaner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg er no i gang med «Lotte-Marie og Matchmorderen» av Trude Helèn Hole. Dette skal vere «Norges morsomste serie». Da vil visa seg, men uansett alltid kjekt å lesa bøker frå forfattere som ein ikkje har lest noko fra før!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja det som sies å være morsomt for mange, er ikke nødvendigvis morsom for alle, håper uansett det blir morsomt og trivelig for deg, ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heia! Har prøvd å kome i gang med lesinga, men det går seint. Dumt! Boka,eg har begynt på er Liv andre har levd av Edvard Hoem. Sikkert ei god bok, sjølv om eg ser at omtalane er svært varierande. Har likt det eg har lese av Hoem før, trur eg.
Vurderer å ta fram « En julefortelling» av Charles Dickens, eller kanskje eg skal spare den til romjula?

Ynskjer deg og alle andre her inne ei god adventshelg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja noen ganger går lesing veldig seint her også, kjenner igjen det som ting. Ja den er jo koselig eller trivelig.

Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk kommet meg gjennom boka om fredsforsker Johan Galtung denne uka. Den er ikke tjukk men den er informativ på få sider. Neste prosjekt er den siste utgivelsen av Jon Kalman Stefansson som heter Stjernenes Knitring. Har lest alt han har skrevet til nå, og han er blant mine absolutte favorittforfattere.

Er dårlig på julebakst. Men eldste mi er drivende dyktig på makroner, så det blir ikke synd på meg ;-) Ha ei flott førjulshelg, og les hvis dere kan :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Veldig kjekt med å lese verk av favoritt forfattere. Ja makroner er gode, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi