Jeg er blitt hekta på denne serien, og gråt meg gjennom denne boka! Noen ganger er det deilig å forsvinne inn i en fantasy-verden, og House of Night er perfekt for dette!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Veit du når denna boka kommer på norsk??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den kommer på norsk 8/8, beklager seint svar. Jeg har forøvrig også lest "Awakened" som er bok 8, og den skuffet :/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg og ! :D begynte å lese de 4 første på norsk, og løp rett på butikken å kjøpte de 3 neste på engelske! jeg måtte vite! gleder meg til awakened! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva synes du om Awakened? Jeg er skuffet, og synes at forfatterne har dratt det hele litt langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja er kanskje litt enig med deg på den.. syns det blir litt klisje aktig på slutten.. men allika vell god, og jeg gleder meg til destined !

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes de siste to bøkene har vært mer intressante enn de forrige nettopp fordi vi ikke følger Zoey hele tiden. Spesielt Stevie Rae og Rephaim-storyen er jeg spent på å følge videre nå!

Tror jeg er litt motsatt av mange, for jeg likte egentlig ikke så godt Marked, men leste den andre fordi jeg ikke hadde noe annet lesestoff, og da ble jeg hekta!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er forsåvidt enig med deg i det du sier, det var nok ikke den beste boken i serien...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

SolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H Helseth