Da var bursdag min også overstått med en del flotte gaver som bøker og hjemmelaget heklet bokmerke.

Jeg leser denne helgen Langs landeveien mellom Cottbus og Berlin av Erik Fosnes Hansen, en tykkere bok som vil ta tid å komme seg i mellom, mens man venter på valgresultatene i USA. Mange ting som opptar en om dagen.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gratulerer med vel overstått! Alltid koselig med bursdag :-)

Denne uka har jeg lest ei bok som jeg tenkte ville passe til presidentvalget i USA, nemlig Martine Johansens Vi har ikke fire nye år. Ble ferdig nå i dag. Handlingen i den starter i januar 2021, og tar utgangspunkt i at Trump er gjenvalgt for fire nye år som USAs president. Nå ser det heldigvis ut til at det ikke holder stikk, og da får vi håpe at resten av handlingen i boka ikke kommer til å utspille seg også, for dette er en forholdsvis dyster fremtidsroman.

Den er på mange måter veldig bra, godt skrevet, og mange interessante tema. Kult fortellergrep, med korte, avhugde setninger, som likevel forteller veldig mye. Både seksualitet, religion, familierelasjoner og politikk er behandlet her. Likevel føler jeg at fortellingen verken har hode eller hale, og lurer veldig på hva det egentlig er forfatteren vil fortelle meg. Men god lesning, det var det.

Nå har jeg lyst til å lese krim, så neste bok ut blir 1793 av Niklas Natt och Dag. Den er jeg spent på!

God helg alle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for det. Ja oki skjønner noe ganger komplisert i å si hva målet til forfatteren er med boka eller intensjonen de ønsker at vi lesere skal ta med oss.

Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer med dagen som var readinggirl!
Jeg ble ferdig med «En merkelig hendelse med hunden den natten» av Mark Haddon i går kveld. Det var mitt valg år 2000 i bibbens leseutfordring. En rørandes fortelling om en gutt med Asberger. Nå straks skal jeg begynne på mitt 2. valg: «Nokturner» av Kazuo Ishiguro. Det er noveller: « fem fortellinger om musikk og skumring.» Gleder meg til den.
Deilig med en stille, rolig helg... kanskje valget av president blir helt klart også, har en søster med familie over there så håper på fredelige tilstander der nå.
God helg einkvan

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for det. Ja det er fin bok :): Interresant, ja det er nå avgjort heldigvis. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren