Når vi går på do lukker vi døra bak oss og låser den. Jeg foretrekker at karakterer i en roman gjør det samme. :p Å smøre brødskiver gjør man offentlig, så det er litt annerledes selv om det er like trivelt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vel... I bøker finner man da ikke kun ren handling, men mye også mye tanker, filosofering og følelser. Dette skjer overalt, hele tiden.

Dessuten kan man fint smøre brødskiver i ensomhet, alene i en leilighet. Det fins litteratur om dette også.

Ser ikke helt hvorfor dogåing er (såpass) tabu å skrive om. Det utgjør en vesentlig del av vårt liv, antakeligvis for våre romanhelter og heltinner også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heh... Når jeg skrev "offentlig" så mente jeg ikke på gata med tilskuere. Jeg mente f.eks på kjøkkenbenken der andre folk i huset går forbi. Man gjemmer seg ikke bak en låst dør.

Og hvorfor er det så rart at dobesøk er tabu i bøker? Er det ikke tabu i vanlige samtaler også? Jeg pleier i alle fall ikke å si ifra til folk at "nå skal jeg på do", hva jeg gjør der osv. Det er mye man gjør som man ikke snakker med andre om... Heldigvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte