Terningkast representerer vel stort sett bare hvor godt vedkommende liker boka? Til tross for at våre terningkast offentliggjøres gjennom denne nettsiden er det vel ikke noe mer sært å gi et terningkast enn å si til noen om en bok at man liker den, eller ikke. Jeg kan godt skjønne at du reagerer på om noen gir et terningkast du er fullstendig uenig med, men hvis du er enig i at et terningkastesystem eller noe sånt er kjekt å ha så må det vel kunne brukes om alle bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er sant. Men når folk diskuterer sier de ikke bare "denne boka likte jeg ikke så godt", og ferdig med det. Folk bruker også utrykk som "drittbok", "dårlig språk", "usannsynlig handling" "gjesp!" og sånne ting. Og når jeg gir en bok en toer er det samme som å si at denne boka var bortkastet tid og jeg kommer aldri til å anbefale den videre, ikke bare at jeg ikke likte den. Nå vet ikke jeg om de bøkene jeg nevnte har fått toer, men poenget mitt er at det er som regel en grunn til at man ikke liker en bok. Ikke bare smak. Derfor føles det unaturlig for meg å bedømme så personlige bøker. Men det er helt greit at folk er uenige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergKirsten LundRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth Svee