Det regner godt her hos oss også, men vi har gode temperaturer, så jeg sitter masse ute i utestuen (under tak) og leser. Og jeg har også vært på biblioteket i dag, og fått med meg litt påfyll for den kommende uken.

Men akkurat nå i helga er jeg fortsatt i Afrika, for jeg fikk for meg at jeg måtte lese noe av Andre Brink når jeg først holdt på med afrikansk litteratur. Den jeg har valgt er Philida. Har lest knappe 100 sider nå i kveld, men dette er bra altså. Fryktelig lesning egentlig, for Philida er slave på Brink-familiens vingård på 1800-tallet. Men veldig bra litteratur.

Min søster er seriemorder, som jeg leste forrige helg, må jeg bare nevne en gang til. Den leste jeg på to dager, den var kjempebra. Både alvorlig og morsom.

I uka som har gått har jeg ellers fått lest Ingen kniver på kjøkkenet i denne byen. Den hadde jeg sett fram til, men den skuffet egentlig. Burde være interessant, om Syrias politiske kollaps, og hvordan dette påvirket en alminnelig familie. Men jeg synes den var rotete og usammenhengende skrevet, og tung å lese. Vurderte faktisk å avbryte underveis..

Ønsker alle en fin sommerhelg, uansett vær. Har man ei god bok eller to innen rekkevidde blir helga god uansett :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Veldig bra med gode bøker. Ja min søster er seriemorder likte jeg selv godt . Det var synd å høre at ingen kniver på kjøkkenet i denne byen ikke falt helt i smak. Jeg likte den veldig godt selv, det var utrolige nydelige skildringer i boka synes jeg og det var generelt å lese litt mer om Syria fra en forfatter blikk. Håper boka blir bedre uansett :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var jo det jeg så fram til, å få et innblikk i Syria fra innsiden på en måte. Og jeg er enig i at det var enkelte gode skildringer og bra passasjer. Men for meg ble det for mange sidesprang og for mye hopping i tid, og det likte jeg ikke så godt.. Bra vi er forskjellige 😊

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei det kan jeg se at det blir litt ukronologisk i mange av tilfellene i boka. Håper uansett den faller bedre i smak etter hvert :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander