Jeg er på leting etter bøker å lese. Jeg er litt vanskelig å ha med å gjøre når det kommer til bøker og jeg liker bare en viss sort bøker. Jeg liker en del av Margit Sandemo's bøker, jeg vil ha bøker der handlingen foregår på 15-1600 tallet, skikkelige kjærlighetsbøker. Der de slemme er skikkelig slem og de gode er skikkelig gode, masse drama. Jeg liker spennende bøker med lykkelige slutter.

Jeg ELSKET Tårnet i det fjerne, Fabians Brud og Jomfruen fra Tåkeskogen.

Så jeg lurte på om noen av dere har noen forslag om bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Prøv deg på Paulo Coelos "Brida" eller "Heksen fra Portobello" Jessica Gregson "Englemakerne" Erling Pedersens "Kongens merke"

Eller bare gi deg hen til Jane Austen og Søstrene Brönte. De er ikke nødvendigvis helt tidsriktige - men du blir nok henført allikevel :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da jeg var mindre leste jeg Victoria Holts Seven for a Secret (riktignok på svensk), og det ble en av yndlingsbøkene mine...leste den flere ganger senere også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen