Stor leseropplevelse. Passe spennende, absurd, urovekkende og medrivende. Jeg liker slike bøker, også fordi de blant annet handler om selve skriveprosessen. Oracle night gir meg en masse tanker om litteratur og mitt eget liv, jeg får ikke lyst til å lese noe annet på en stund, bare bearbeide inntrykkene. En bok å lese om igjen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Absolutt! Auster briljerer også i denne boken. Jeg nigleder meg til å få fatt i den nyeste romanen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Nok en Paul Auster roman som er så medrivende at du har vanskelig for å legge den fra deg. Han gir også leserne en del å tygge på, det er bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Har du forresten sett at han kommer med en ny bok i slutten av måneden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenker du på Winter Journey så er den kommet allerede. Jeg nesten ferdig med den. Det er en slags selvbiografi og veldig besnærende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er nok den. Er spent på hvordan den er i forhold til "Invention of Solitude"' som er en av mine absolutte favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan nok ikke sammenligne de bøkene fordi Winter Journey er en selvbiografi skrevet i 2. person. Jeg er akkurat ferdig med den. Den er usedvanlig god og utrolig morsom å lese for oss som har lest de fleste bøkene hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

kjell kKaren RamsvikDaffy EnglundEli HagelundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeathe SolbergTorill Elisabeth RevheimkriraLisbeth Kingsrud KvistenSynnøve H HoelMarianne MHildaDagfinn JakobsenErikKay NilsenRandi Annie FramnesOda Marie HHarald KAtmanLaila StenbrendenTjommiGrete AastorpHeidi Nicoline ErtnæsCtinaKristinSteinar JøsokJulie Stensethmay britt FagertveitMarit HøvdeSilje HvalstadBjørg L.Monica CarlsenKjell MagneSimen "Boktimmy" IngemundsenGro Anita MyrvangritaolineAnniken RøilKarin Bergmoiraellinoronille