En bok jeg leste som ung jente. Den berørte meg sterkt og jeg forsto at jeg virkelig hadde en interesse for religion, historie og bøker. Denne boken åpnet en hel verden for meg, jeg vil alltid være takknemlig for at jeg fikk være med Theo på hans reise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror jeg leste denne for første gang på ungdomskolen og den gjorde at jeg begynte å interessere meg for religion og kultur på en måte som ingen religionslærer hadde klart! Først trodde jeg at den skulle bli veldig lang og belærende, men måten faktaene blir presentert og flettet inn i historien på er helt genial.. Har veldig lyst til å ta den samme reisen som Theo og få oppleve alle menneskene og stedene selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner igjen den opplevelsen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte