Må innrømme at jeg la bort denne boka, omtrent halvlest. Det er klart at det er riktig som markedsføringen hevder at den er velskrevet og troverdig og at den helt sikkert gir et riktig bilde av visse miljøer i dagens Stockholm. Det ble likevel for mye råskap, kynisme og nedrighet til at jeg orket å fullføre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig.Leste den ut, men hadde absolutt ingen god følelse da jeg var ferdig med den ..kynisk og rå og et fælt språk.Blir ikke flere bøker av Lapidus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble også veldig skuffet over den. Har du derimot lest Cash - raske penger? Det er forgjengeren. Den er veldig bra. Den har hovedpersoner med dybde, som du får sympati for selv om de ikke alltid er på riktig side av loven. Etter min mening er "Aldri fucke opp" en laber og unødvendig oppfølger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes begge to var veldig bra, gleder meg til å lese den tredje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var godt å høre. Da har jeg en ny krim å nyte i den sommersola som forhåpentligvis melder seg snart

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild S