Denne ble jeg skuffa over.
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å lese meg gjennom serien, men etter å ha kjempet meg gjennom første bok parkerte jeg dét prosjektet.
Aaaaaaaalt for mange lange meningsløse sider som liksom skulle sette meg i romantisk-skummel vampyrverdenmodus men som for meg kun framsto som en dårlig 'skildrende stil' skrevet tidlig på ungdomsskolestadiet.
Sorry, folks. Filmen var best...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Off, ikke si sånt... Jeg har brukt to uker på åtti sider (!!!) og ser ikke akkurat lys i tunnelen... Hadde gledet meg til denne - det er jo en vampyrklassiker og jeg håpet at den skulle være både spennende og litt makaber. Men nei da. Så langt er den milevis unna både spennende og makaber, den er bare søvndyssende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn, da var jeg ferdig. Fy, for en bok - for en uinteressant bok..! Er ikke enig med deg i at den fremsto som noe som var skrevet på ungdomsskolen, men makan til innholdsløs tekst skal man lete lenge etter... Har aldri brukt så lang tid på å lese en bok, og kommer ikke til å lese oppfølgerne med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen