Det var et fint fornuftig svar. Men hva må til for at du skulle gitt disse bøkene en sekser da, bare for å spørre om det? :)

Jeg får liksom lyst til å gi begge disse to en sekser og all verdens gullmedaljer. Regine fordi hun har åpnet øynene til folk og engasjert mange til å støtte en utrolig viktig sak, og Anne fordi hun, som du sier, gir et unikt innblikk i en krig, og gir et ansikt til et av de mørkeste kapitlene i verdenshistorien... Så jeg er synes det er vanskelig å "dømme" historiene deres.

Er nok litt for sentimental, jeg. :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Grunnen til at Regines bok ikke får sekser, er fordi så mye fra bloggen mangler, og jeg har lest hele den fra før. Det er eneste grunn. Jeg skjønner at det hadde blitt en lang bok.

Anne Franks dagbok kunne like gjerne fått 6 som 5, men i og med at den er skrevet som dagbok, og ikke for offentligheten, så er den litt "vanskelig" å komme seg igjennom. Det har ikke med innhold å gjøre, for hadde en terning hatt 10 sider, hadde den nådd opp dit.

Er utrolig sentimental i forhold til slike bøker, og kan godt lese hele på en gang for så å sitte å gråte i noen timer etterpå, og jeg har planer om å lese mange flere i samme kategori. Det blir på en måte terapi. På en eller annen "bestialsk" måte, er det beroliggende å tenke "jeg er glad det ikke er meg!", men likevel tenke igjennom hvordan du hadde reagert i samme situasjon. Stygt å si det, men regner med jeg ikke er alene. (håper i alle fall det) :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. :) Tror jeg skjønner det litt bedre nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte