Det var en overraskende utvilking - og en veldig bra en.

Når det er sagt - jeg er ikke sikker på om jeg er helt overbevist om at "Lestat" faktisk er "Lestat". På slutten av boka, når vi kommer frem til den historien vi kjente fra før så synes jeg ikke det holder - jeg kjenner ham så lite igjen fra Luis sin historie, og savner at Luis sin Lestat også eksisterer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tror jeg må si meg enig i at Lestat ikke er helt den samme som i Louis sin beskrivelse. Jeg kjenner ikke karakteren igjen.
Samtidig synes jeg boka ble ganske kjedelig etter hvert, og til slutt var det rundt 100 sider jeg måtte hoppe over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

anbefaler å se filmatiseringen av både "En vampyrs bekjennelser"og "Queen of the damned"også,skjønt sistnevnte må taes for det den er;en popcornfilm..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første har jeg sett (og likte ikke) den andre har jeg faktisk ikke hørt om - den må sjekkes ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang