Dere som har lest denne serien, har dere lest den på norsk eller engelsk? Grunnen til at jeg lurer er følgende: jeg fikk anbefalt den av noen som hadde starta på den norske. Siden jeg kjøper mye bøker så er det ofte billigere å kjøpe fra England på engelsk så jeg gjør ofte det. Men når jeg begynte å søke på den så kom det frem ganske mange flere bøker i denne serien. Og rekkefølgen er mildt sagt rotete. En av bøkene der skal også etter hva jeg har sett være en slags blanding av denne serien og den serien med bøker som på norsk heter Frekk, men.... så nå lurer jeg på hba har skjedd med oversettinga her....har de bare oversatt noen av bøkene eller har de slått sammen flere engelske i en norsk? Noen som vet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg forstår at du er forvirra. Boka du nevner her er den første i "The Beautiful Series." Serien består av 10 bøker og de 3 første er oversatt til norsk. Av en eller annen grunn står de 3 norske oversettelsene oppført som "Book bitch"-serien. "Book bitch" referansen finner jeg ikke noe annet sted på nettet. Serien heter "The Beautiful Series."

Angående sammenblandingen av seriene, jeg leste at en av karakterene fra "Wild Seasons" såvidt dukker opp i en av bøkene i "The Beautiful Series".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja tror jeg har fått det til nå. Ved hjelp av omtaler av norske og engelske utgaver og litt tegning av piler osv...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wikipedias side om Christina Lauren har liste over seriene i kronologisk rekkefølge...med både tittel og årstall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har forsåvidt fått med meg rekkefølgen tror jeg, men ettersom jeg har skjønt så er det flere bøker innimellom som ikke er på norsk. Men jeg vet at i feks Outlander serien har de noen ganger kjørt 2 engelske bøker i en norsk. Og alle ble ikke oversatt. Det er forsåvidt greit nok om ikke alle blir oversatt, men her kan det virke som om enkelte bøker er hoppet over....det virker litt rart. Jeg forklartr kanskje litt klønete i det første innlegget

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LeseaaseIngeborg GIrakkandreas h. o.Berit B LieLibraritas vLailaBjørn BakkenThomas KihlmanJohnny Olseningar hTorill Elisabeth RevheimIngunn SVannflaskeSiljeHegeIna Elisabeth Bøgh VigreJulie StensethalpakkaHelena EMarit Aamdaltuhamrekjell kMarianne AugustaEli SeimSigrid NygaardRufsetufsaIngvild SErlend Rødal Vikhagenmoiraerlend kongsvollIdaEivind  VaksvikEllen E. MartolRandi BorgenNeraIda CharlotteSteinVildeMarianne