Hei, siden jeg studerer blir det lite tid til å lese lange bøker midt i semesteret, utover det som er pensum. Derfor ser jeg etter noe å lese på kvelden som ikke krever så mye konsentrasjon og/eller tid.

Har noen forslag til tegneserier å lese, med godt utviklet handling og karakterer? Jeg er i 20-åra, så er ikke på utkikk etter tegneserier for de yngste, men jeg er nysgjerrig på hva som finnes av comics for en litt eldre tilhengerskare av sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, jeg vet ikke hva du har lest tidligere, men jeg vil anbefale disse:
Preacher, Sandman, Bone, 100 bullets, Transmetro, The Walking Dead (verdt å lese selv om man har sett TV-serien) og Crossed (for de som ikke syns TWD blir drøy nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum