Hei, siden jeg studerer blir det lite tid til å lese lange bøker midt i semesteret, utover det som er pensum. Derfor ser jeg etter noe å lese på kvelden som ikke krever så mye konsentrasjon og/eller tid.

Har noen forslag til tegneserier å lese, med godt utviklet handling og karakterer? Jeg er i 20-åra, så er ikke på utkikk etter tegneserier for de yngste, men jeg er nysgjerrig på hva som finnes av comics for en litt eldre tilhengerskare av sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, jeg vet ikke hva du har lest tidligere, men jeg vil anbefale disse:
Preacher, Sandman, Bone, 100 bullets, Transmetro, The Walking Dead (verdt å lese selv om man har sett TV-serien) og Crossed (for de som ikke syns TWD blir drøy nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AgurHanne Kvernmo RyeNinaTone Maria JonassenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KRonnyGodemineJakob SæthreHeidi BLailaingar hJohn LarsenOddvarGReidun Anette AugustinBerit B LieEllen E. MartolEgil StangelandAnne Lise JohannessenJarmo LarsenReadninggirl20Tone HTorSynnøve H HoelPilarisKjerstiritaolineMarianne  SkageSverreSilje HvalstadCarine OlsrødEirik RøkkumGroEivind  VaksvikLeseaaseJan Erik OlsenkriraMonaBLKjell PHilde H HelsethBerit R