Hei, siden jeg studerer blir det lite tid til å lese lange bøker midt i semesteret, utover det som er pensum. Derfor ser jeg etter noe å lese på kvelden som ikke krever så mye konsentrasjon og/eller tid.

Har noen forslag til tegneserier å lese, med godt utviklet handling og karakterer? Jeg er i 20-åra, så er ikke på utkikk etter tegneserier for de yngste, men jeg er nysgjerrig på hva som finnes av comics for en litt eldre tilhengerskare av sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, jeg vet ikke hva du har lest tidligere, men jeg vil anbefale disse:
Preacher, Sandman, Bone, 100 bullets, Transmetro, The Walking Dead (verdt å lese selv om man har sett TV-serien) og Crossed (for de som ikke syns TWD blir drøy nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Monica CarlsenHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundToneArne SjønnesenJulie StensethWenche VargasElin FjellheimVårt offisielle datingside ❤️ http://pofuck.com ❤️LilleviSimen "Boktimmy" IngemundsenTjommiKine Selbekk OttersenDagfinn JakobsenIngunn SJune Plutonikakjell kNoraBjørn BakkenkntschjrldTheaTrygve JakobsenTine SundalThomas Røst StenerudHilde H  HelsethBjørg Elin NærlandHanne MidtsundIna Elisabeth Bøgh VigreAnne Lise JohannessenMarianne  SkageHilde VrangsagenGrete AastorpGro Anita Myrvanganniken sandvikSolVannflaskeEivind  VaksvikKarin BergJan Erik  Olsen