Hei, siden jeg studerer blir det lite tid til å lese lange bøker midt i semesteret, utover det som er pensum. Derfor ser jeg etter noe å lese på kvelden som ikke krever så mye konsentrasjon og/eller tid.

Har noen forslag til tegneserier å lese, med godt utviklet handling og karakterer? Jeg er i 20-åra, så er ikke på utkikk etter tegneserier for de yngste, men jeg er nysgjerrig på hva som finnes av comics for en litt eldre tilhengerskare av sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, jeg vet ikke hva du har lest tidligere, men jeg vil anbefale disse:
Preacher, Sandman, Bone, 100 bullets, Transmetro, The Walking Dead (verdt å lese selv om man har sett TV-serien) og Crossed (for de som ikke syns TWD blir drøy nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vRufsetufsaBjørn SturødSteinar JøsokRune U. FurbergHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPirelliBertyJeanetteellinoronilleIngunn SvaskeklutMari Nordø LommelunMarie WTor Arne DahlElin SkjerengIngunnTonjeLailaTanteMamieReadninggirl20Nina J.B.ingar hHilde VrangsagenTove Obrestad WøienEivind  VaksvikIdaEvaJorund KorbiAneStine PernilleJan Erik  OlsenJarnskjeggeRandiKikkan HaugenKathrineCarine OlsrødStine_JJulie Stenseth