Ennå ikke fått boken som er bestilt hos Libris :-(
Venter i spenning :-)
Skjønner at det ikke er lett å få publisert bøkene sine og siden de ikke hadde hørt om boken så argumenterte jeg sterkt om at de burde ta inn flere eksemplarer. Jeg har jo da som sakt enne ikke lest den, men snakket i vei om hvor fantastiskt den var og at jeg kom til å kjøpe den i gave til flere. Det endte med at de noterte boka ned og skulle ta det opp med innkjøpsansvarlig.
Vil gjerne være med å hjelpe en bokvenn her inne. Det er som Jan sier at jungeltelegrafen er av stor betydning :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette var hyggelig å høre, Hedvig. Det er slike apostler som deg forlaget trenger der ute. :) Bare synd at det tar så lang tid før du får boka. Jeg vet ikke om det er forlaget eller bokhandelen som er treige, men slikt kan vi ikke ha noe av! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke ditt forlag som har skylden. Det er bokhandelen her jeg bor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK. Du får stramme dem opp! Gleder meg til å høre hva du synes om boka etter at du har lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer med bokutgivelse! Måtte Aldebaran skape gode tråder og debatter på bokelskere.no, Dagbladet, Morgenbladet, New York Times, El Pais etc, og gi mange gode leseopplevelser! (Aldebaran legges herved i min ønskeliste.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en hyggelig melding å få på morgenkvisten, Håkon. Debatter på bokelskere kan vi like! Men omtale i El Pais ligger nok et godt stykke fram i tid. Takker likevel for ambisiøse tanker på forlagets vegne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre