Eller kanskje du rett og slett ikke liker boka? Det er tross alt lov å ikke like bøker, selv om andre bedømmer verket som en ”klassiker”. Personlig har jeg store problemer med Don Quijote – syntes den første tredjedelen var fornøyelig, men at resten var som en evig gjentagelse av ting som allerede hadde vært sagt/gjort. Er glad for at jeg har lest den som referanseverk, men ellers ga den meg svært lite. Kanskje jeg skjønner den når jeg nærmer meg pensjonistalder? Det er bra at vi har noe å se frem mot når vi blir eldre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er ikke bare fordi det er en "klassiker" jeg ville lese den altså. Jeg syntes boka i seg selv virket interessant, det var bare språket som hindret meg. Sikkert fordi jeg egentlig har lest ganske lite i mitt liv, og aldri noe så gammelt som denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergKirsten LundRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth Svee