Ja eg og ser med stor glede på den aukande mengda nettbøker på NB, det vart billigare å vere litteraturstudent etter eg oppdaga den sida ;)

Eg kan anbefale deg å høyre bøkene til Knut Nærum og Are Kalvø på lydbok. Krig av Nærum er mykje artigare på lydbok sidan den vert dramatisert av fleire kjente komikarar, og det same gjelder Bibelen 2, verkeleg festleg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bibelen 2 har jeg lest fra før av, og Krig har selvfølgelig heller ikke biblioteket. :p Men jeg kan i alle fall høre en av de andre bøkene deres. Takk for tipset, igjen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må bare si at hvis du ordner deg et 'Nasjonalt lånekort' trenger du ikke å tenke på hva ditt nærbibliotek har av lydbøker/bøker eller ikke :-)
Jeg bruker denne (bokelskere) siden til å bestille bøker fra biblioteker over hele landet. Søkermotoren til bibliotekene avgjør hvor i landet det er mest hensiktsmessig å låne boken og etter noen dager kan jeg hente den på mitt bibliotek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk nasjonalt lånekort, fant jeg ut nå. :p Da er det jo ikke noe problem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergKirsten LundRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth Svee